Ahol hozzák a formádat (x)

Bevalljuk vagy sem, legalább egyszer mindenki szeretne szőke parókában Marilyn Monroe-ként pózolni, vagy szívesen felpróbálná Stallone izzadtsággal és vérrel átitatott fejpántját, esetleg merészen szemezne a tükörben punk vagy rocker önmagával.


 
Szóval egy olyan világ, ahol mindaz lehetsz, aki nem vagy, maga a kánaán - és nem csak a stílus megszállottjainak. Különösen akkor, ha ebben a világban csupa profi fáradozik azon, hogy az összkép tökéletes legyen.
 
Persze ilyen elbánásban csak a sztárok részesülhetnek – mondhatnánk, azaz mondhattuk eddig! A Nikon ugyanis nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy egy egész csapat szakemberrel, stylisttal, sminkessel, fotóssal felvértezve hadat üzen az unalmas borítóképeknek. A Nikon ProfilPimp sátor ott lesz az Akvárium Klub mellett július 31. és augusztus 4. között, majd tábort üt a Szigeten, végül a karaván útba ejti a LikeFestet és a SZIN-t is. De hogy azok se maradjanak ki a jóból, akik nem fesztiváloztak, a Facebookon is el lehet készíteni egy igazán ütős borítóképet. Ha pedig valaki szeretne egy kúl kiegészítőt „örökbe” is, érdemes elindulni a nyereményjátékon, hiszen szeptember 3-án két COOLPIX fényképezőgép is gazdára talál majd. Nézd meg a bemutatkozó videót!

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés