Akiknél nem a külső számít

Mit lát benne? – fordul meg az ember fejében akaratlanul is, mikor olyan párral találkozik, ahol az egyik fél feltűnően vonzó a másik pedig, hogy is mondjuk finoman, meglehetősen előnytelen fizikai adottságokkal rendelkezik.

Aztán persze egyből be is villan, hogy van a világon humorérzék, intelligencia, figyelmesség, mély érzések és persze a kémia, ami nem a szépség faktort figyeli (persze akadnak, akik az utóbbit már sikeresen kiölték magukból és helyette a vonzóságot, pénztárcavastagságot figyelik).

Egy szónak is száz a vége, itt és most nem kívánunk mélyen szántó értekezést írni a ki kivel és miért létesít romantikus kapcsolatot témában, sokkal könnyedebb szórakozást kínálunk. Nevezetesen összegyűjtöttünk néhány olyan régóta együtt levő celeb párt, ahol az egyik fél toronymagasan veri megjelenés terén a másikat.

Heidi Klum & Seal

 

A negyven felé közeledő négygyermekes anyuka mindenkit lenyűgöz szépségével. Férje, Seal már kevésbé. Sokan nem jósoltak nagy jövőt a románcuknak, de tévedtek, a pár ugyanis 2004 óta együtt van, 2005-ben házasodtak össze, és azóta is minden évben megújítják a fogadalmukat a nagy esemény évfordulóján.

Katy Perry & Russell Brand

 

Mr. Brand nem éppen egy George Clooney. Viszont iszonyat tehetséges, többek közt színészként, komikusként és újságíróként is megállja a helyét. Minden bizonnyal lehengerlő egyéniséggel áldotta meg a sors, hiszen korábban elég sok szép hölgyemény fejét sikerült elcsavarnia. Egészen addig, míg Katy Perry személyében asszonyára nem talált 2009-ben. Néha ugyan beszélnek róla, hogy még most is félrekacsintgat, de nem tudni van-e valóságalapja a pletykáknak.

Beyoncé & Jay-Z

 

A rapper se sűrűn fog felkerülni a legszebb emberek 100-as listájára. Viszont nem akárki a párja, hanem a legszexisebb énekesnők között számon tartott Beyoncé. Az ő kapcsolatuk is tartós, közel 10 éve ismerik egymást, és hamarosan jön a baba is.

Eddig olyan párokat vonultattunk fel, ahol a hölgyeknek kedvezett jobban az anyatermészet a külcsín terén. Most jöjjenek azok, ahol az uraknál az előny.

Johnny Depp & Vanessa Paradise

 

Valljuk be, Deppnek minden jól áll. Még ha csavargónak öltözik is bolondulnak érte a nők. Felesége is, akit kirívóan csúnyának azért nem lehet nevezni, csak ne mosolyogjon… Viszont a javára legyen mondva, büszkén vállalja, hogy ő ilyen, nem akar másnak látszani, mint ami.

Hugh Jackman & Deborra-Lee Furness

 

Az ausztrál színész szemtelenül jóképű. Az ember azt gondolná, hogy egy minimum tíz évvel fiatalabb szupermodellel kötötte össze az életét. Tévedés. Jackman szívét egy idősebb nő tudhatja a magáénak, Deborra-Lee Furness, aki több mint 10 évvel korábban látta meg nála a napvilágot. Ez azonban nem akadály számukra, 1996 óta tart a szerelmük! Kell ennél jobb bizonyíték rá, hogy a szerelem sokkal inkább a belső tényezőkön múlik, mintsem a külsőkön?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés