Alexander Wang új posztja

Néhány hete már beszámoltunk nektek arról, hogy a Balenciaga leváltotta Nicolas Ghesquière-t, aki 15 éve volt a divatház kreatív igazgatója. Az utód neve kapcsán több designer is szóba jött, mint például Joseph Altuzarra, Bouchra Jarrar, Alexander Wang , Christopher Kane és Proenza Schouler. A sok találgatás után november 29-én derült fényt arra, hogy ki lesz végül az új tervező. Ő pedig nem más, mint Alexander Wang.

Az amerikai tervező 2007-ben mutatta be első női kollekcióját, 2011-ben pedig már New York-i SoHo-ban nyitott boltot. Jelenleg női, férfi és kiegészítő kollekciókat készít saját nevével fémjelzett márkájának.

 

 

 

Úgy tűnik, a divatház a fiatalokra esküszik, hiszen Ghesquière 25 éves volt, amikor a Balenciaga-hoz került és Wang is mindössze 27 éves.

 

   

 

Modern és letisztult stílusa az elmúlt években mind a szakma, mind az közönség elismerését kivívta. Egyedi látásmódja valószínűleg jól fog illeszkedni a cég avantgárd arculatához.

 

   

 

   

 

Hogy mennyire lesz tartós az együttműködés és, tudja-e majd saját márkáját folytatni az új poszt betöltése mellett, az még a jövő titka.

 

 

Kíváncsian várjuk az első Balenciaga-nál készült kollekcióját, amit a tavaszi divatheteken már láthatunk is.

 

Macovei Kitti

 

Kapcsolódó cikkek:

Vált a Balenciaga »

Isten tervez, ember végez »

A divat alfája és omegája »

Best Dressed by Vogue »


 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés