Álmaink háza...

Kifizetnél 25 millió dollárt egy házért? Nem, akkor még nem láttad ezt!

11 ezer négyzetméter, körpanoráma, 4 hálószoba,  6 fürdőszoba, 2 szintes vendégház és privát strand a Black Beachen. Ha még mindig nem keltette fel az érdeklődésed - amit nem nagyon tudunk elhinni -, akkor mutatunk egy pár képet róla! 


Malibun épült, a körpanorámát már említettük, de talán a tulajdonosáról is megtudhattok egy pár dolgot! Tud repülni, szembeszáll a gonosszal és nagyon elszánt. Úgysem fogjátok kitalálni, ezért eláruljuk: Iron Man házát láthatjátok a képeken! 

   

Igen, ez a meseszép villa csak álmainkban létezik, hiszen az egészet az Iron Man látványtervezője számítógéppel készítette el ezt a meseszép házat, amely a billiárdos Tony Shark tulajdonában van - természetesen csak a film története szerint.

 

A filmben a ház valahol Malibun áll, de a törvények szerint oda nem lehet építkezni, ezért a rendezőnek az az ötlete támadt, hogy építsék fel a ház díszletét Los Angelesben és aztán computer grafikával helyezzék bele a malibui környezetbe.

 

Szerintem olyan meggyőző a grafika, hogy senki sem gondol arra, hogy a ház esetleg nem létezik, pedig ez az igazság! Meseszép a ház és a kilátás és remélem,a tervek alapján egyszer megépül az eredeti Iron Man ház is! 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés