Aludj csoki ágyon!

Mi sül ki abból, ha egy csoki imádó lakberendezőnek áll? Megszületik a csokoládé ágy!

Legalábbis a 27 éves Iris Koser esetében ez történt. Az édesszájú tervezőnő kakaóalapú kedvencét ággyá formálta. Igaz, valódi csokoládéból is kiönthette volna a masszív ágyat, ám a tartósság jegyében inkább a fa és bőr ötvözetet részesítette előnyben.

 

 

„Egy erős érzelmeket kiváltó bútort szerettem volna megalkotni, ami annyi érzékszervünkre hat, amennyire csak lehet. A csokoládé bizonyult a legjobb inspirációnak.” - mondja.

 

 

„Van valami a csokoládéban, egy édes, az összes érzékünket magával ragadó csábítás.”

„Ráadásul [az ágy] tökéletes a hölgyekenek – kalóriamentes!” - teszi még hozzá viccesen.

 

 

Persze ha a hölgyek szeretnének engedni a csábításnak, akkor megtehetik, hiszen a bőrrel bevont csokikockák titkos rekeszeket rejtenek, ahova el lehet dufni egy-egy tábla csokoládét.

 

 

A csokoládéágy, mely a kockákban lévő emlékezőhabnak köszönhetően az érintésünk nyomán azt az illúziót kelti, hogy a valódi csokihoz hasonlóan olvadni kezdett, Iris diplomamunkája, a Müncheni Főiskolán. Az ötletes és igényes kivitelezésű bútordarab hihetetlen sikert aratott a vizsgamunkákat bemutató kiállításon, Iris nem győzi felvenni rá a rendeléseket. Bár ő a kedvencét, a tejcsokoládét mintázta meg, nyitott egyéb csokoládéféleségek bútorrá formálására is.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés