Amihez hozzányúl, az arannyá változik

Nincs még egy olyan divattervező, aki annyi mindennel foglalkozna, mint Giorgio Armani. A ruhatervezés mellett ugyanis számos területen ér el sikereket. Tekintsük át, hol tart most az 1975-ben alapított márka.Annyit már az elején le kell szögezni, hogy igen, léteznek tündérmesék. Erre a legjobb példa Armani élete. A II. világháború idején született tervező nem mindig mondhatta el magáról, hogy dúskál a vagyonban. Kirakatrendezőként kezdte pályafutását, és mára amellett, hogy divattervező, sikeres üzletember is.

A világhírnévre akkor tett szert, amikor 1980-ban az Amerikai dzsigoló című filmben Richard Gere Armani öltönyben szerepelt.

A Giorgio Armani márkán kívül folyamatosan újabb és újabb márkákat indít el. Ruházatnál például az Armani Collezionit, ami az idősebb korosztálynak szól, vagy a fiatalabbaknak szánt Emporio Armani és az Armani Jeans. Természetesen a legkisebbekről sem feledkezett meg, így akár a páréves lurkók is futkoshatnak Armaniban.
Persze, ahogy egy nagy dizájnerhez illik, ő is készít haute couture kollekciókat is, ez az Armani Privé nevet viseli.
A lakberendezés területe sem esik távol Tőle, így az általa tervezett hoteleket is a saját márkájával rendezi be. Legutoljára Dubaiban nyílt meg egy luxushotel, amin 5 éven át dolgozott.
Hoteljei mellett kávézókat is nyit. Ha pedig a világ más pontján járunk, akkor akár sushit is ehetünk az Armani Nobu and Privében, vagy az édesszájúak benézhetnek a cukrászdába is, ami Armani Dolci néven fut. Egyik legszebb és legexkluzívabb étterme Gold névre hallgat és a különlegessége az, hogy minden arany színű benne. Asztalfoglalás ajánlott!

Természetesen a szépségipar területén sem ismeretlen a neve, és akár kis hazánkban is megvehető a luxus kategóriába tartozó sminktermék család. Parfümjeit már szinte mindenki ismeri, de természetesen évről évre megújul női és férfi illatok területén.Ahogy más tervezők, úgy Armani is tervezett telefont. Őt a Samsung kérte fel az együttműködésre. Nemrég pedig beharangozták, hogy hamarosan piacra kerül a közösen megalkotott televízió ugyanettől a márkától.Végezetül pedig nézzünk meg pár kampányfotót! Az egyiken a tervező barátai, Victoria és David Beckham szerepelnek. A pár olyan közeli kapcsolatban áll a tervezővel, hogy őt választották az egyik fiúk keresztapjának.Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés