Angelina Jolie style titkai az Utazó című filmben

Angelina Jolie és Johnny Depp legújabb közös filmjének bemutatója nálunk december 29-re várható. Ám míg a filmre várunk, kukkantsunk kicsit a kulisszák mögé.

A film kosztümtervezője, az Oscar-díj nyertes Colleen Atwood a következőket mesélte a People magazinnak:
"A klasszikus film noir stílushoz szerettem volna visszanyúlni. Elise (Jolie karaktere) ruháihoz a régi Hitchcock-filmek jelentették az inspirációt, vagyis a minimális eleganciára törekedtem."


A film egyik jelenetében Jolie egy fekete nagyestélyiben, nyakában gyémánt nyakékkel indul el Velencében egy bálba...

"A fekete estélyit kifejezetten úgy alakítottuk, hogy tükrözze Elise státuszát, miközben képes hangsúlyozni Angelina Jolie szépségét is. A nyakéket Robert Procop készítette egy antik tiarából, így a gyémántok tényleg igaziak voltak, nem holmi utánzatok!"

Egy másik hangsúlyos ruhadarab a filmben egy egyszerűen elegáns, egyenes vonalvezetésű, elefántcsontszínű ruha volt, melyet Atwood egy teveszőrszínű sállal és kesztyűvel hangsúlyozott.


"Azt az együttest egy Irene Lentz által tervezett ruha inspirálta, aki egy legendás kosztümtervező. Az eredeti változatnak volt egy kabátkája, de én egy kicsit nagyobb luxust szerettem volna kölcsönözni a kosztümnek, ezért a kabát helyett egy kasmírsálat adtam a szetthez. Mindig is imádtam a kesztyűket. Mivel épp a kitűnő minőségű kesztyűk hazájában forgattunk, így a teljesség kedvéért még megtoldottam egy szarvasbőr kesztyűvel is ezt a kosztümöt."

Nektek hogy tetszenek ezek a kosztümök? El fogtok menni a filmre?

forrás: people.com
fotók: sony

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés