Angelina Jolie-t fiatalabbra cserélték

A St. John divatház a termékeit idén már nem Angelina Jolie arcával népszerűsíti, ugyanis a cég képviselője szerint személye beárnyékolta a divatcikkeket. Szerintük a kampányokban már nem a cég és annak termékei, hanem Jolie volt a főszereplő. A színésznőt egy fiatal modell, Karen Elson váltja.

Angelina Jolie 2005. óta volt a márka arca, előtte a szupermodell, Giselle Bundchen népszerűsítette a St. John termékeit. A két hírességhez hasonlóan korábban Kelly Grayt, a cég alapítóinak lányát is menesztették, állítólag feltűnő szőkesége miatt.Glenn McMahon, a luxustermékeket forgalmazó vállalkozás vezérigazgatója a következőképpen indokolta Angelina leváltását: "El akartunk távolodni a színésznőktől és a szőkéktől, hogy megtisztítsuk a palettát. Meg kell mutatnunk a St. John modern arcát, és azt is, hogy fejlődünk."A magyarázat azért is meglepő, mert bár Brangelináék szinte mindig szerepelnek a magazinok címlapján, a média inkább jótékony cselekedeteiktől, mintsem botrányaiktól hangos.A márka új arca, Karen Elson a felvázolt kritériumoknak tökéletesen megfelel, hiszen se nem szőke, se nem színésznő, viszont modell, énekesnő, és valószínűleg a honoráriuma is kevesebb, mint Angelináé.

Karent korábban láthattuk már Dior, Versace, Louis Vuitton és Chanel hirdetésekben is. Kérdés azonban, hogy az arcával népszerűsített termékek lesznek-e olyan sikeresek, mint az Angelináéval reklámozottak? Mert a színésznő neve mindig garancia a sikerre.

Kapcsolódó cikkek:

Angelina nagy hajtitka »
Az évtized szépségikonjai »
Gisele Bundchen anya lett »
Kígyózó védelem »
Az öt legjobban öltözött sztárpár »

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés