Anglia igazi királyai

Korábban már láthattatok egy összeállítást Nagy-Britannia 10 legbefolyásosabb nőszemélyéről, akik egyértelműen uralják az angol divatvilágot. És mivel nincsenek királynők királyok nélkül, most itt a legújabb listánk, melyen az ország 10 vezető férfi divatdiktátoráról olvashattok, akik kezükben tartják a szigetlakók stílusát.

Christopher Bailey – tervező. Kezdjük is a sort egy ikonikus brit márka minden valószínűséggel ikonná váló igazgatójával és egyben vezetőtervezőjével, Chris Bailyvel. Chris egészen új színeket és ezzel egészen új szellemiséget vitt a Burberry klasszikus, ám kissé már unalmas kockái közé, felpezsdítve a divatház megszokott stílusát.

Mario Testino – fotós. A világraszóló tehetségű, perui származású divatfotós a legnagyobb sztármodelleket fényképezi nap mint nap. Munkáit már láthattuk például a Vogue és a Vanity Fair oldalain is. Mario a szakma krémjével dolgozik együtt, úgymint Kate Moss-szal, a Guccival, vagy épp az Estée Lauderrel. 

   

Edward Enninful – stylist. Anglia első számú stílustanácsadója, aki karrierje során már olyan nagynevű divatikonoknak volt társa, mint maga Anna Wintour. Edward általában kerüli a nyilvánosságot, csendes, visszafogott ember, munkái azonban fennhangon hirdetik tehetségét, többek közt az itáliai, illetve az amerikai Vogue-ban.

Paul Smith – tervező. Paul már jó néhányszor átlépte a kreátorról alkotott elképzelésünk határait, ő ugyanis nem elégszik meg a ruhák, cipők és más megszokott kiegészítők tervezésével. Mindig minden divatos akcióban benne van, úgymint egy fényképezőgép, egy autó vagy épp egy kólásüveg megdizájnolása. 

   

David Gandy – modell. Napjaink legnépszerűbb és legkeresettebb férfimodellje, aki remélhetőleg visszahozza a divatvilágba és így a divatba a klasszikus, hagyományos, kisportolt testű, enyhén borostás, férfias férfi ideálját. Egyelőre jó úton halad mindezzel, hiszen a legnagyobb divatcégek kapkodnak utána.

William herceg – trónörökös. William, aki egyszer Nagy-Britannia valódi királya lesz, már most nagy hatással van az angolok, különösen az elitréteg tagjainak stílusára és mindennapi öltözködésére. William kétségtelenül vérbeli uralkodóként viselkedik, és ebbe beletartozik az elegáns, kifinomult megjelenés is. 

   

Michael Ward – menedzser. Nem is akármelyik üzlet, hanem maga a világhírű luxus áruház, a Harrods vezető menedzsere. Bár Michael már nem éppen fiatal, az elegancia mellett mindig ügyel rá, hogy a lehető legdivatosabban jelenjen meg a különböző rendezvényeken.

Roland Mouret – tervező. Az angol divatvilág egy nem is olyan régi felfedezettje, aki rövid idő alatt rendkívül sikeres karriert futott be. A sármos és mindig kifogástalan megjelenésű kreátor legnagyobb álma, hogy Mrs. Obama tervezője legyen, és ő nem az a fajta, aki könnyen feladná…

   

Stephen Webster – ékszertervező. Nagy-Britannia 5 legnevesebb ékszerészének egyike, aki olyan különleges, ötletes és természetesen a legminőségibb alapanyagokból készült alkotásairól vált világhírűvé, mint a legutóbbi, moszkitót formázó gyűrűje.

Robert Pattinson – színész. Robert az a férfi, akit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, legalábbis a tinilányoknak biztosan nem. A filmszakma ügyeletes szépfiúja, akinek a divatszakma is igen közel áll a szívéhez, és aki már több alkalommal volt, és minden bizonnyal még lesz is modell. Legutóbb például a Burberry kapcsán röppent fel ez a hír. 

   

Amint összeállításunkból láthattátok, lehet valaki tervező vagy modell, színész vagy épp menedzser, a lényeg, hogy lehengerlő stílusával befolyással legyen munkatársain túl egész Nagy-Britannia lakosságára. Ezek a férfiak pedig egyértelműen sikeresek, és nem csupán a karrierjüket, de az ország divatvilágában betöltött vezető szerepüket illetően is.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés