Annyira brit...

A Burberry új farmerkollekciója

Szeretem a Burberryt. Olyan megfoghatatlanul más, s ezt nem feltűnősködő, csillogó-villogó részletekkel éri el, hanem egyedülálló stílusával. Elegáns, akár klasszikusnak is nevezhető, de közben annyira modern és előremutató. A márka most új farmerkollekciót hozott ki, női és férfi változatban, amelyet London Lifestyle-nak hívnak, s természetesen a Burberry jegyek itt is felfedezhetők.


A női nadrágok hatféle stílusban – szűkszárú, boot cut, trapéz, bő és csöves – és három fazonban – magas derekú, közepes és csípő – állnak rendelkezésünkre. A kollekcióban még farmerszoknyák és rövidebb capri nadrágok is találhatók.
A színek a szokásos árnyalatokat vonultatják fel: fekete, indigókék, világoskék és fehér. Tetszik, hogy a nadrágok elég hosszúak, még magas sarkú cipővel is földig érnek. Persze nem a csöves változatok. Sajnos a magyar nők általában rövid nadrágokat hordanak, fogalmam sincs miért. Rettenetesen néz ki, és optikailag még rövidíti is a lábat.
Burberrysen különleges a fehér, élére vasalt trapéznadrág.
Elképzelem ezeket a darabokat Burberry táskákkal kiegészítve...
A fiúk kevesebb fazon közül választhatnak, mindössze három jutott nekik: a Regular, a Tapered és a Slim elnevezésű nadrágok, amelyek normál, szűk és lefelé szűkülő szabásokat takarnak. Különleges a retro kékárnyalat, ezenkívül létezik még világosabb és sötétebb kék szín is.
A farmernadrágok megvásárolhatók az Andrássy úti márkaüzletben, kb. 58 000 Ft-os ártól, valamint online.

www.burberry.com


Kapcsolódó cikkek:

Aki mer, az nyer 1. rész »
Fiúk a kifutókról 1. rész »

 

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés