Armani hotel Dubaiban

Így van, jól látjátok! A világhírű Giorgio Armani már nem csak ruhákkal, parfümökkel és éttermekkel örvendeztet meg minket, de egy saját tervezésű hotellel is. A világ talán legnagyobb divattervezője által megálmodott hotelnek mi más is szolgálhatna méltóbb helyéül, mint a világ jelenleg legnagyobb épülete, a dubai Burj torony.

Giorgio Armani nem az a fajta ember, aki egykönnyen feladná elképzeléseit. Ez történt akkor is, amikor néhány évvel ezelőtt kitalálta, hogy nem ül nyugodtan babérjain, hanem előáll egy újabb ötlettel. A hotel tehát már régóta dédelgetett álma volt a kreátornak, és az álmok szerencsére néha teljesülnek. Főleg, ha Armani a megálmodójuk.

A 31 emeletet magába foglaló szállodakomplexum egy valódi, hamisítatlan Armani kreáció, melynek minden egyes részlete a tervező hihetetlen és kifinomult stílusérzékéről és eleganciájáról tanúskodik. Akárcsak kollekcióit, a hotel szobáit is az egyszerű, minimalista, letisztult formák és színek jellemzik.Armani kreatív koncepciójának otthona a Burj Khalifa tulajdonában álló hatalmas és látványos építmény, ahol természetesen a hotel kiegészítőiként megtalálható több Armani ruhabolt és étterem is. A szálloda összesen 160 szobát tartalmaz, köztük Armani saját ,,Signature” lakosztályát, amely 150 négyzetmétert foglal magában az 5. és a 6. emeleten. Ezek szerint innen a legjobb a kilátás.

A szálloda szolgáltatásai közé tartozik többek közt az Armani Galleria, ahol csodás haute couture ruhákat láthatunk, az Armani Fiori, ahol illatos virágokat szagolhatunk, és az Armani Dolci, ahol pedig ínycsiklandó piamonti csokoládét kóstolhatunk. Ha mindezen kínálatra rábólintunk, valószínűleg laposabb pénztárcával, de mindenképp boldogabban hajtjuk álomra fejünket, annak biztos tudatában, hogy aznap is áldoztunk a stílus oltárán. Így Dubaiban a teljes körű szolgáltatásnak köszönhetően, Armani minden érzékszervünket átjárhatja.

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés