Armani ismét felülteljesített

Nemrég adták át az Emmy-díjakat, de már megint egy díjkiosztón találjuk magunkat. Most a neves GQ férfi magazin osztotta ki díjait jó pár kategóriában. Mi most fókuszáljunk egyre.

Az évente megrendezett eseményen a magazin által tehetségesnek vélt emberek sokaságát jutalmazzák különböző kategóriákban. A legjobb színész, a legjobb énekes, és még sorolhatnám a címek sokaságát, mindenesetre kihirdették a legjobb divattervezőt is. Ebben az évben nem más kapta ezt a kitüntetést, mint az olasz divattervező, Giorgio Armani. Nem csak a GQ magazin szerint a legjobb a szakmában; az elmúlt pár hónapban mi is nagy figyelmet fordítottunk a tervező tevékenységeire, amely lássuk be: elég széleskörű.A díjat közeli barátja, a filmrendező Martin Scorsese adta át. Armani dolgozott már együtt a rendezővel, amelyről Martin úgy nyilatkozott, hogy élete legjobb időszaka volt.

A tervező tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a jelöltek között nem egy viselt Armani öltönyt. A tény pedig, hogy ő az első olasz tervező, aki ezt a díjat átvehette, még nagyobb dicsőségnek számít. Az elmúlt évek során folyamatosan angol kreátorokat ért a megtiszteltetés, hogy megkapták a legjobb designernek szánt díjat.

 Az este persze nem telt botránymentesen, mint kiderült, Armani nemcsak a díjat nyerte el, de a Gorillaz együttes bocsánatkérését is. Hogy miért kellett elnézést kérniük? Szimplán csak annyi történt, hogy a tervező felkérte a zenekart, látogassanak el a Milánóban található éjszakai klubjába, másnap pedig vegyenek részt az új Armani farmerkampányban. A felkérésre annyit mondtak: „Figyelj haver! Angliában a Te farmerod csak a futballhuligánoknak kell!”. A tervező erre lecsapta a telefont. A díjátadó estéjén azonban megbocsátatott a rosszfiúknak elhamarkodott válaszuk miatt.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés