Ashley Greent meztelenül fotózták!

Az új év első hónapjában eljutottunk odáig, hogy nem csak celebparfüm jut minden hétre, hanem vámpír-, és vérfarkas-vetkőzés is. Legutóbbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy Kellan Lutz a Calvin Klein fehérnemű-modellje lesz, és alig telt el egy hét, máris itt a következő vetkőző Twilight-sztár, Ashley Green személyében. Ő azonban, társaival ellentétben, nem egy vezető divatmárkát, hanem egy üdítőitalt népszerűsítő reklám kedvéért vált meg ruháitól.

Az Alkonyat-széria Alice Cullenjét megformáló színésznő a SoBe üdítőital arca lett! Ez önmagában véve még nem érinti a divat világát, de ha egy pillantást vetünk a fényképekre, talán megértjük miért is vállalta el ezt a nem éppen Armanit, vagy Calvin Kleint reklámozó, de igencsak művészien kivitelezett fotósorozatot.Mivel a SoBe üdítőitalok kalóriamentesek, ezért a cég úgy gondolta, hogy az azokat reklámozó modell legyen ruhamentes. Ashley azonban nem mutat meg mindent, mivel az ásványvíz két változatához színben passzoló testfestést „visel” a képeken.A SoBe gyík-logójára emlékeztető pikkelyeket Joanne Gair 12 óra alatt festette fel Ashley-re, de a színésznő szerint nagyon is megérte, ugyanis egy olyan élménnyel gazdagodott, amit soha nem fog elfelejteni.

A rózsaszín, bikini fazonú testfestéses sorozat a tengerparton készült, míg a sárga egyrészes fürdőruhát idéző testfestéshez egy dzsungelszerű környezetet választottak. A fotózásról hazatérve adott nyilatkozatából kiderül, hogy a színésznő különösen örült a helyszínválasztásnak: „Jó volt egy kicsit elszabadulni, és pár napot eltölteni egy ilyen csodálatos helyen!”Az elkészült fotók a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámában jelennek majd meg először, de a 22 éves színésznő már a decemberi Maximban is megmutatta domborulatait. Persze ott sem vált meg teljesen a ruháitól, hiszen az önmagáért való meztelenkedés nem az ő műfaja. Ennél sokkal nagyobb babérokra áhítozik, ugyanis legnagyobb álma, hogy egyszer James Bond-lány lehessen.Ashleyt legközelebb a júniusban a mozik műsorára kerülő Twilight-sorozat harmadik részében láthatjuk. Addig is reménykedjünk, hogy színésztársai nyomdokaiba lépve az utolsó még ruhát viselő vámpír, Edward Cullen is hamarosan megválik legstílusosabbnak ítélt ruhadarabjaitól.


 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés