Az Avatar elsüllyeszti a Titanicot?

Bár a Twilight Új holdja magasra tette a lécet, úgy nézett ki hogy a legtöbb bevételt hozó film lehet, de 2009 legnagyobb dobása mégis a James Cameron által készített Avatar. Eddig 352.1 millió dollárt (66.5 milliárd forintot) hozott a konyhára.

A Titanic rendezőjének, Jamesnek van oka a mosolyogásra, merőben új filmjével hazájában csak ezen a hétvégén  68.3 milliót (12.9 milliárd forint) kaszált, míg az elmúlt 17 nap alatt 300 milliós (56.6 milliárd forint) bevételre tett szert.

Az Avatar a legdrágább film, ami valaha készült. A 2009-es év végén mutatták be és már a legnagyobb profitot hozó filmek listájának 4. helyén áll. Világszerte közel 1 milliárd dollárt hozott.

A tudományos-fantasztikus alkotás, amiben Sigourney Weaver és Zoe Saldana játszik, stabilan tartja a lépést vetélytársával, a Transformers: Bukottak bosszújával, ami jelenleg 402 millió dolláros (75.8 milliárd forint) bevétellel vezet.

Kíváncsian várjuk, hogy James felül tudja-e múlni a Titanic sikerét, ami közel 600 millió dollár (112.9 milliárd forint) nyereséget hozott.

Kapcsolódó cikkek:

Vámpírszezon szépfiúkkal »
Megint egy Coco Chanel film! Egy szerelem története »
Twilight babák – fanatikusoknak »
Poligamy  »
Twilight SPOILER! Bella már az esküvőre készül »HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés