Az asszony, aki túl sokat tudott

Neme: istennő. Neve: Angelina Jolie. Ha apró részenként vizslatjuk, rájövünk, hogy nem is annyira tökéletes. Egy picit széles a dereka, a szája túlméretezett és nem mindig viselkedett földre szállt angyalként. Mégis, mikor őt követjük, rájövünk, hogy ezzel a sok apró hibával, és némi jellembeli botlással lett mára modernkori irgalmas szamaritánus.

A lázadóból a sok év alatt valódi hús-vér nő érett, és nem elég, hogy a legcsábosabb asszony címét tudhatja magáénak a földkerekén, de az univerzum legsármosabb hímje a férje (ki más, mint az isteni Pitt), kasszasikerekben játszik, hat gyermeke van, ENSZ nagykövet és súlyos milliárdokkal támogatja a világ bajbajutottjait. Ennyi minden nem is lehet egyszerre egy ember.

 

   

 

   

 

Azt vegyük azért tudomásul, hogy Jolie nem egy hollywoodi ágyakon keresztül felkapaszkodott színésznőcske, hanem olyan kitartó munkának köszönheti eredményeit, ami csak a legnagyobbakra jellemző. Nem véletlenül csücsül ma az A-lista tetején, és az sem a sors fintora, hogy neve jelentése: gyönyörű. Ő pedig kívül belül az. Rá lehet sütni a gaz csábító bélyegét, és azt is, hogy épp a harmadik férjét fogyasztja. Sokan úgy hiszik, hogy könnyű annyi pénzből hat gyermeket nevelni. Kíváncsi lennék, hogy másvalaki tudna-e helyette egyszerre anya, feleség, sztár és jótét lélek lenni.

 

   

 

 

Mi már akkor szerettük Angelinát, amikor még nem az ő arcával volt teleplakátolva a világ nagyszobája. Lehet utálni, lehet imádni, egekig magasztalni vagy a pokolba kívánni. A mi üzenetünk mindössze annyi, hogy tessék tőle tanulni egy kis nőiességet. Képsorozatunk beszéljen magáért. A Gia és az Észvesztő című filmet, pedig kötelező megnézni tőle.

 


 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

Szentesi Évi

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hollywoodi ragadozók »

Palackba zárt szellemiség - Őszi parfümkörkép »

Feszület, Dior, koporsó »

Mindörökké Marilyn, mindörökké Chanel »


 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés