Az elmúlt év legcsúnyább melléfogásai

Még a legstílusosabb sztárokkal is előfordul néha, hogy megbetegszik, vagy szabadságra megy a stylistjuk. Összeállításunkban megnézhetitek 2009 legcsúnyább mellényúlásait, avagy mit ne vegyünk fel még véletlenül se egy hivatalos eseményre, vagy akár az utcára!

A gyönyörű színésznő, Jessica Alba véletlenül pizsamában ment el a Véres Valentin című tini-horror Los Angeles-i premierjére. Cameron Diaznak pedig a független filmesek díjkiosztóján sikerült Dennis a komisznak öltöznie múlt februárban.Az angol modell, Agyness Deyn a Julia című film New York-i díszbemutatója előtt biztos az autóját szerelte, és nem vette észre, hogy magán felejtette az eseményhez cseppet sem illő öltözéket. Rihanna pedig nem tudta eldönteni, hogy férfinek vagy nőnek öltözzön a Metropolitan Múzeum jótékonysági gáláján.A stílusikon Madonna is félrenyúl néha, ugyanis a már említett gálán egy egészen fura fejdíszt sikerült a hajára erősíteni, ami színben még véletlenül sem passzolt kék szereléséhez. Bár tudjuk, hogy a Louis Vuitton kampányra készült, még így sem megbocsátható a botlás.
Drew Barrymore-ról pedig májusban készült egy fotó, amint egy Los Angeles-i stúdióba igyekezik egy számára nem éppen előnyös összeállításban.Katy Perryt már sok kritika érte az öltözködésével kapcsolatban, mint az alábbi fotón is láthatjuk, nem ok nélkül. Mellette szóljon, hogy legalább a hajszíne harmonizál a melltartójával. Az amerikai énekes-, színésznő Leighton Meester a Spread című film New York-i premierjén viselt ruhácskájával fogott mellé, persze ő sem először.Természetesen az ilyen, és ehhez hasonló felsorolásokból az év egyik legjobban öltözött nőjének kikiáltott Lady Gaga sem maradhat ki, hiszen a listába való bekerüléshez okokat szinte hetente szolgáltat. Az elmúlt évben az egyik legrosszabb választása a szeptemberi MTV Video Music Awardson viselt fellépőruhája volt, amit már nem tudott felülmúlni az esti abroszruhával sem.Bár Catherine Zeta-Jonest nem egy hivatalos eseményen, hanem kutyasétáltatás közben sikerült ebben a szörnyű összeállításban lencsevégre kapni, felmerülhet bennünk a kérdés, hogy egy olyan sikeres és gazdag nő, mint ő, miért tartja meg a 20 évvel ezelőtti ruháit?
A színésznők, modellek és énekesnők mellett egy műsorvezető is labdába rúghat: Trisha Goddard októberben, a Britannia Büszkeségei Díjátadón vonult végig a vörös szőnyegen egy édes kis övtáskával.Talán a sztárok kis bakijai mind megbocsáthatóak, de a divattervező, Vivienne Westwood British Fashion Awardson viselt ruhája már tényleg kritikán aluli.
A felsorolás végére egy férfit hagytunk, hogy Adrien Brody példáján bizonyítsuk, nem csak a szebbik nem képviselői tudnak csúnyán melléfogni, ha öltözködésről van szó.Kapcsolódó cikkek:

Íme a tíz legjobban öltözött híresség! »
Rihanna zebrának vagy cirkuszi fellépőnek öltözött? »
Mit viselt múlt héten Paris, Shakira vagy Jessica Alba? »
Kik voltak a legrosszabbul öltözöttek a MET gálán? »
A legelegánsabb, de talán nem a legszebb »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés