Az érzéki fotós

Mariano Vivanco nagyon híres, perui származású fotós, aki elsősorban New Yorkban és Londonban dolgozik. Különleges stílusával mindenkit rajongójává tesz...

Különleges látásmódjával, érzéki és egyben érzelmes fotóival hamar levesz minket a lábunkról. Olyan hírességeket fotózott már, mint Sienna Miller, Eva Mendes, Dita von Teese és Naomi Campbell.

   

Dolgozott már a Dazed & Confused, Vogue Nippon, Vogue Homme Nippon, Numero,GQ Italy magazinoknak is, 4 könyvbe publikálta képeit és több naptárat is készített már. 

 

A fiatal fotós 2007-ben megrendezte első kiállítását, a Print Space Galler-ben, Londonban. Nem sokkal később 2008-as Dolce&Gabbana naptárához David Gandyt fotózta. A fotóst  Michelangelo Dávid szobra ihlette, így a klasszikus és a modern férfiról alkotott képet egyesítette ebben a naptárban.

   

Mariano Vivanco különleges látásmódjával a nőket és a férfiakat egyaránt érzékiségük felől közelíti meg, ám ezek a képek egyáltalán nem közönségesek, sőt! Az érzékiséget, mint az emberi természet velejáróját mutatja be.

   

Nektek hogyan tetszenek a fotók? Szerintetek lehet az érzékiséget elegánsan ábrázolni?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés