Az évtized szépségikonjai

Angelina Jolie lett az évtized szépségikonja, egy internetes oldal által meghirdetett szavazáson. Az ezüst érmes Jennifer Aniston lett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Kylie Minogue állhatott fel.

Szép eredmény egy ilyen szavazáson bekerülni a top 20-ba, pláne dobogós helyen végezni. Talán az egyetlen kivétel, ha Jennifer Anistonnak hívnak és csak egy valaki áll előtted a rangsorban: az exed ( aki nem más, mint Brad Pitt) új asszonykája, Angelina Jolie. Na, de félre a rossz májúságot, nézzük a lista többi résztvevőjét.

Vannak itt szőkék és barnák, fiatalok és kevésbé hamvasok, vagányok és szende lánykák. A negyedik a már negyven felett járó Catherine-Zeta Jones, a hatodik helyen korunk egyik legbujább szépsége Scarlett Johansson, a tizediken pedig a csoki bőrű szépség Halle Berry áll.

Ízlésekről kár lenne vitatkozni, de biztos vagyunk egy páran, akiknek akad némi hiányérzete a lista végig olvasása után. Íme:

1.Angelina Jolie 2.Jennifer Aniston 3.Kylie Minogue 4.Catherine Zeta Jones 5.Cheryl Cole 6.Scarlett Johansson 7.Keira Knightley 8.Beyonce Knowles 9.Liv Tyler 10.Halle Berry 11.Kate Winslet 12.Myleene Klass 13.Kelly Brook 14.Nigella Lawson 15.Kate Beckinsale 16.Megan Fox 17.Eva Longoria 18.Joanna Lumley 19.Holly Willoughby 20.Charlize Theron

Kapcsolódó cikkek:

Íme a tíz legjobban öltözött híresség! »
Az öt legjobban öltözött sztárpár »
A legtöbbet utánzott hajak »
Megesik a szerelem! »
Megan Fox széttett lábbal okosakat mond! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés