Az idő ura

Elnézést! Azt hiszem, önök még nem találkoztak. Had mutassam be egy kedves ismerősömet! Rendkívül jó családból származik, egy vérbeli angol, eleganciája pedig páratlan. Szerintem tetszeni fog önnek. Á, már itt is van! Íme, az új Burberry óra.

Ősz közepén kezdtek csiripelni a madarak; valami készül a Burberry háza táján. Azóta napról-napra nőtt az izgalom és egyre feszültebb lett a várakozás. Ám most végre fellebbent a fátyol a márkacsalád legújabb tagjáról, ami nem más, mint a karóra.

 

 

 

Az első hírek mellett kiszivárogtak az első képek is, melyek egy különleges műhelybe engedtek bepillantást.  A tervrajzoktól kezdve az összeszerelésen át egészen a komplett remekművekig a teljes készítési folyamatot megcsodálhattuk általuk.

 

 

 

Az ifjú trónörökös igazi brit úriemberhez és természetesen úrihölgyhöz méltó. Az évtizedek során tökéletességig fejlesztett és számtalan alkalommal jól bevált minőségének köszönhetően Anglia új büszkesége időtlen-időkig bírni fogja a strapát.

 

 

 

Svájci órásmesterek alkották, fémrészei nemesacélból, pántjai valódi bőrből készültek. A luxushab pedig a torta tetején, hogy egyik típusát még ragyogó gyémántokkal is feldíszítették. A Big Ben ezek után elbújhat mögötte.

 

 

 

Mario Testino reklámfotóin egy-egy híres brit színésznő és énekes viseli a Burberry lélegzetelállító mutatványát. Az unisex kollekció tagjait a divatház legikonikusabb kreációja, a trenchcoat inspirálta.

 

 

 

Legyen szó akár egykori, akár jelenlegi vezetőtervezőről, a márka biztos lábakon áll. Erőteljes kisugárzással rendelkezik, és megbízható színvonalú marad tökéletes egyensúlyt teremtve tradíció és modernitás között.

 

 

A Burberry-t azonban nem csak emiatt nevezhetjük az idő urának. Klasszikus alkotásai hosszú-hosszú évek óta vezetik az álomruhák listáját. Soha nem fognak kimenni a divatból, mindig is stílusos, örök darabok lesznek.

 

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Érték és értékesítés »

Divathetek és Divatfővárosok – London »

A divat nem játék. Vagy mégis?  »

Kötetlen kötött »

Egy modern klasszikus »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés