Az ősz kihagyhatatlan ékszercsodái

A legtöbb nő az ékszerek rabja, egészen kiskorától kezdve, amikor megkapja az első rózsaszín, bolyhos fejdíszét, hercegnős óráját, vagy émelyítő színű karkötő szettjét. Így tehát furcsa függőségünk már kislánykorunk hagyatéka, melyet minden évben lenyűgöző kiegészítők erősítenek vagy éppen tesznek legyőzhetetlenné. Lássuk, melyek a nők csillogó vágyálmai 2010 őszén!

Az unalmas, egyszerű darabok ideje lejárt! Idén ősszel, illetve télen elfelejthetjük a diszkrét méretű kiegészítőket, mivel a legújabb őrület jelszava: óriási, színes, sok, feltűnő! A csillogó különlegességek izgalmas árnyalatokat visznek az ünnepekbe és hétköznapokba, miközben rég elfeledett ruháink új külsőt kapnak. A tervezőknél most a méret a lényeg, melybe belefér a színkavalkáddal együtt a rendbontó forma és anyag is!

   

Fémszínű nyakörvet mindenkinek!

Ez az ékszertrend csak akkor új, ha elfelejtjük a hagyományos nemesfémből készült termékeket. Úgy tűnik azonban, hogy a mostani metálláz más, mint a korábbiak. Többnyire nagy méretű, ám könnyű darabokról van szó, melyek gyakran sárgák, néha fehérek, legtöbbször pedig sötét fekete-ezüst kombinációkban tündökölnek. És bár engem nem fogott meg ez a harci nyaklánc, valószínűleg az amazonok, a stílusos kutyák és a domina jelmez kihagyhatatlan kiegészítőjének számítanak majd!

   

Viseld magadon a természet csodáit!

Tudtad, hogy az elefánt az indiai kultúrában a „seregek urát” jelenti? És hogy a madár maga a szabadság? Eljött az idő, hogy Te is különleges nyakláncokkal fejezd ki magad! Óriási bogarak, madarak, elefántok, virágok és szkarabeuszok mindenütt! Akár egy egész állatkertet is nyakadba aggathatsz, idén ezek a motívumok nagyon trendik lesznek. A népszerű elemeket kombinálhatod is, hogy egyéniségednek megfelelő kompozíciót kapj végül.

   

Divatos rojtok:

Már nem csak a ruhákon hódítanak a rojtok, eljött az ideje ugyanis a csillogó, trendi, indiánokat idéző nyakláncoknak és gyűrűknek is! A Chanel 2010-es téli jégvilágában valószínűleg ezzel hódította meg a jeges medvéket.

   

Óriási retro gyűrűk:

A nagy méretű gyűrűk az idei divat legnépszerűbb részének ígérkeznek! Változatos formák, gyönyörű színek, nálam legalábbis nagy sikert arattak!

   

Minél több, annál jobb!

Egy karkötő nem karkötő ősszel a tervezők szerint. Ha pedig valami szép, miért ne dupláznánk meg? Az ékszertömeg csuklónkon mutat a legjobban!

2010 őszén és telén tehát minden jöhet, vagyis halmozzuk az élvezeteket, hölgyek! Legyen szó hatalmas bogarakról, rojtokról, vagy fémes nyakörvekről, az évszak szabad teret enged a kreatív kiegészítőknek!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés