Az útitárs: Louis Vuitton

Louis Vuitton ezentúl útjaink során már nemcsak táska vagy pénztárca formájában kísérhet el minket, nemrég megjelent ugyanis a legújabb tervezésű Louis Vuitton City Guide 2011, melynek köszönhetően a világ minden jelentősebb helyszínével ötcsillagos színvonalon ismerkedhetünk meg.

A divatos kisokos különböző fajtái már jó néhány éve kaphatók a cégtől, ezúttal azonban tovább bővítették a kiadást, amely új kötetekkel, és még több úticéllal egészült ki. Ennek eredményeképpen a kollekció összesen 50 várost és 10.000 olyan címet tartalmaz, ahova érdemes ellátogatni az utazás és a luxus szerelmeseinek.

Apró panzióktól a fényűző szállodákig, az ötcsillagos gourmet éttermektől a kedves kis helyi bisztrókig minden említésre és látogatásra érdemes helyszínt tartalmaz egy-egy város kapcsán, beleértve a legjelentősebb múzeumokat és antikváriumokat is. Emellett természetesen nem hiányozhatnak a térképről a legnagyobb divat- és dizájner üzletek sem.

Külön előnye, hogy kiemelt világvárosai sorába most már fővárosunk, Budapest is becsatlakozott, jelezve a divat vérkeringésében betöltött egyre jelentősebb szerepét. A Louis Vuitton beépített embere, az úgynevezett ,,teszter” látogatásai alkalmával végigvizsgálta a magyar és külföldi elit kedvenc szállodáit, éttermeit, üzleteit, és a legfigyelemreméltóbbakból egy listát állított össze.

Drága barátunk pedig mára kiegészült egy olyan szintén rendkívül stílusos és ízléses társsal, mint a 100 darabból álló képeslap-gyűjtemény (Postcard Box), melyet a világ 100 nagyvárosából küldhetünk haza az otthon maradt rokonoknak és ismerősöknek. A mesés művészi képek készítője a szakma egyik legelismertebb és legtehetségesebb fotósa, Ruben Toledó.

A Louis Vuitton City Guide 2011, mely ez év október 15-étől kapható az üzletekben, így gondoskodik róla, hogy bárhol járunk is a világban, az idegenvezetés a legmagasabb színvonalú legyen és a luxus mindenhova elkísérjen.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés