Baby Boom – Úton van a legkisebb stylist!

Néhány napja érkezett a hír: a világ legismertebb stylistja gyermeket vár. Természetesen azonnal megkezdődtek a találgatások. Ez igaz? Nem csak pletyka? Mára azonban egyértelművé vált: igen, Rachel Zoe valóban állapotos!

A világhírű stylist, aki többek közt olyan sztárokat öltöztetett, mint Demi Moore, Cameron Diaz, vagy Keira Knightley, és aki volt már saját show-jának (Rachel Zoe Project) műsorvezetője, napjainkra az egyik legnagyobb divatmogul lett. Most pedig legújabb szerepére készülhet: a családanyáéra.

Rachel minderről a modern kor egyik közkedvelt vívmányán, a Twitteren keresztül tájékoztatta a nagyközönséget. Szó szerint ezt írta: ,,Hey everyone! I want to officially confirm to my loyal friends and followers that I am pregnant.”

Az örömhírt nem sokkal később a stylist férje, Rodger Berman is kommentálta, megköszönve a jókívánságokat. Rodger emellett elárulta, hogy ő és felesége nagy izgalommal várják a baba érkezését, és hogy szinte még fel sem fogta, hogy hamarosan apa lesz.

Pedig így van! Bárhogy is takargatta Rachel hatalmas, lenge, fekete kaftánnal magát a MOCA gáláján, domborodó pocakja elárulta, hogy szépen lassan közeledik a nagy nap. Pontosan négy hónapja van hátra, hogy bebizonyítsa, ő a földkerekség legdivatosabb kismamája.

Rachelnek köszönhetően remélhetőleg elindul egy új hullám a hollywoodi hírességek körében, és rájönnek, hogy a tökéletes alaknál sokkal fontosabb, ha életet adhatunk szerelmünk gyümölcsének. Erre a stylist maga a legjobb példa, aki fantasztikusan néz ki gömbölyödő hasával, és elmondása szerint jól is érzi magát a bőrében.

A hír egyetlen embernek okozhat fejtörést. Azt hiszem, Suri Cruise felkötheti a gatyáját, ha lépést akar tartani a hamarosan megszülető, legifjabb trónkövetelővel, aki a mamára való tekintettel valószínűleg a világ első számú mini divatdiktátora lesz!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés