Bairim, a tengeri angyal

Valóban egyedi formatervezés kívül-belül: ez a titka a Bairim luxusjachtjának. Egyelőre csak koncepció, de igen jó esélye van arra, hogy a közeljövőben a gyártása is beinduljon.

A Timon Sager nevéhez fűződő Bairim az utóbbi idők egyik legígéretesebb formatervezésű jachtja, ami alaposan kilóg a sorból egyedi formája és vonalai révén. A tervezésekor nem csupán arra ügyeltek, hogy hidrodinamikai szempontból minden követelménynek megfeleljen, az elegáns külső is nagy hangsúlyt kapott.

 

Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, a Bairim elbűvöli majd a hajózás szerelmeseit. Az egyedi vonalvezetés mellett csábítóak a hatalmas ablakok, amelyek lehetővé teszik, hogy a tulajdonos gyönyörködhessen az óceán panorámájában.

 

Több helyen elegáns faborítást álmodtak a hajóra, a belső kialakításnál pedig a minél nagyobbnak ható tágas helyiségekre törekedtek. Ezeket természetesen a lehető legkényelmesebb modern bútorokkal töltenék meg, amelyek minden fedélzeten töltött percet élménnyé varázsolnak majd mind a tulaj, mind a vendégei számára.

 

A Bairim (jelentése “vízi angyal”) egyelőre csak koncepció, de érdemes rajta tartani a szemünket, könnyen lehet, hogy néhány éven belül megkezdődik a gyártása. Nos, ki az, aki menne vele egy kört?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés