Bankrabló lett Ben Affleck!

Bevallom Nektek, amikor beültem a Tolvajok városa című filmre, még nem sejtettem, mi is vár rám az elkövetkező két órában. Azt hittem, megint egy férfiaknak való mozi lesz ez, telis-tele vérrel, lövöldözéssel és erőszakkal. Magam is meglepődtem rajta, hogy nem ezt kaptam. Nézzük, miért érdemes ezt az alkotást megnézni egy borongós őszi délutánon!

Nos, a filmben nemcsak az erőszakból, de sármos férfiakból sincs hiány. A főszereplő, nem más, mint Ben Affleck, aki manapság inkább a kamera túloldalán tűnik fel többet. Így nem meglepő, hogy ebben az alkotásban is ő jegyzi a forgatókönyv mellett a rendezést is. A szereplők között láthatjuk még Jeremy Rennert, aki Affleck könyörtelen társát játssza, illetve Jon Hammt is, aki a Reklámőrültek című televíziós sorozatból lehet ismerős.

A történet Boston egyik munkásnegyedében, Charlestownban játszódik, ahol a bűnözés a mindennapi élet szerves része. Itt él Doug, egy rablóbanda eszes vezetője, aki embereivel bármit képes megszerezni, és sosem hagynak nyomokat maguk után. Egészen mostanáig, hiszen az utolsó bankrablás balul sül el, és kénytelenek túszul ejteni egy banktisztviselőnőt, mindemellett pedig sarkukban van az FBI is, ami elől kénytelenek menekülni. Ettől kezdve válik izgalmassá a sztori.

A nőt sértetlenül elengedik, de Claire retteg attól, hogy a túszejtők megkeresik és megölik. Ekkor ismerkedik meg a kedves és szexi Douggal. A nő nem ismeri fel a férfiban a bankrablóját, így beleszeret és szenvedélyes románc alakul ki közöttük. Ez a viszony azonban mindkettőjüket veszélybe sodorja.

Ha már a férfi főszereplőkről ejtettünk néhány szót, érdemes megemlíteni a filmben feltűnő színésznőket is. A mozi egyik kiemelkedő szereplője Rebecca Hall, aki a Vicky, Christina, Barcelona című igencsak szórakoztató alkotásból lehet ismerős. A másik női szerepet pedig nem más játssza, mint Serena van der Woodsen, vagyis Blake Lively.

   

Összefoglalva tehát mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mozit, amiben van ugyan erőszak és vér, de kellő romantikával és humorral is találkozhatnak azok, akik ezt a nyomozós krimit választják. Ben Afflecknek meg csak gratulálni lehet, hogy megint sikerült egy olyan mozit csinálnia, ami igazán izgalmas és érdekes fordulatokat tartalmaz, szerelemmel és vicces jelenetekkel fűszerezve azt. Ti mit gondoltok az alkotásról,meg fogjátok nézni?

Képek forrása: http://thetownmovie.warnerbros.com/

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés