Bekukkantunk Ellen Pompeóhoz a Grace Klinikából

Aki egy kicsit is érdeklődik a lakberendezés iránt, az ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ellessen néhány ötletet Ellentől, akit a Grace Klinika Meredith Greyeként ismerhetünk.

Dr. Meredith Gray, vagyis Ellen Pompeo Hollywood Hills-i otthonában járt az ELLE Dekor, és megmutatta a nagyközönségnek, hogy hol is él egyik kedvenc sorozatszínésznőnk.


Terasz


Ilyen kilátás mellett mi egész nap csak odakint lennénk. Nem csoda, hogy Ellen és férje, a zenei producer, Chris Ivery is élvezi a kint létet 7 hónapos kislányukkal.

 Konyha


Minden (házi)asszony álma egy ilyen jól felszerelt, levegős konyha, mely egyszerre árasztja magából az itáliai konyhák rusztikus hangulatát a terrakotta padlóval és a modernitást az ipari stílusú hűtővel, tűzhellyel és polcokkal.

 

Kert


Ebben a hatalmas medencében mi is szívesen megmártóznánk egy forró nyári délutánon. Ti kit vinnétek be magatokkal? Mi Hugh Jackmanre szavazunk...

 

Nappali


A színésznő nappalijában ülve biztos, hogy egy társaság sem unatkozik, hisz a mediterrán hangulatot idéző kialakítás szinte azonnal a varázslatos keletre repít el minket ha még csak gondolatban is.


fotók: elledecor.com

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés