Béla Borsodi

New York-i divatfotós és művész fotográfus

A magyar származású osztrák fotós, Béla Borsodi szürreális divatfotói életet visznek a ruhákba és a kiegészítőkbe. Munkái a művészet, a tervezés és a szakma fortélyainak kombinációján keresztül, 3 dimenzióban mutatják be a divatot.

 


Fotói egyszerre karikatúrák és korunk legextrovertáltabb trendjeinek hírnökei. A művész és fotográfus olyan neves lapoknak dolgozott, mint a Vogue, a Wallpaper vagy az Another Magazine, valamint olyan divatmárkáknak, mint a Baume & Mercier Watches, a Hermes, vagy a Selfridges. Saját bevallása szerint a divat nagyszerű színtere ötletek és érzések közvetítésének.
„A divat és a fotózás rendkívül jól erősítik és inspirálják egymást, számomra a divat akkor válik igazán érdekessé, amikor dolgozni kezdek vele!”
Fő bázisának New Yorkot tekinti, hiszen legtöbbet ott él és dolgozik, de a világ számos más nagyvárosaiban is megfordul, hol rövidebb, hol hosszabb időre.
Béla Borsodi mestere annak a stílusnak, amit divatcsendélet fotográfiának nevezhetnénk. A magazinoknak készülő egyszerű termékfotók helyett az érzékeinkkel játszik, megszemélyesítve fotóit. Mesterien mossa össze a divat- és a művészi fotózás határait, az eredmény pedig mindnyájunkat lenyűgöz!

Kapcsolódó cikkek:

YSL – Elle Shocking, a hatásos reklám! »
Valóban smink és photoshop nélkül? »
Pejkó Gergő »
Mészáros László  »
Bakcsy Árpád »
Csapó János Gábor »
Viszlay Márk  »
Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »

Kapcsolódó képgalériák:

Béla Borsodi fotói

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés