Bemutatjuk Szuper Gagát!

Nappal Lady Gaga, de éjszaka Szuper Gaga! Vajon mit választott fegyverének legújabb szuperhősünk? Egy videokamerát és természetesen egy mikrofont. Hogy minek köszönhető ez az átalakulás, az most kiderül.

Az énekesnő ismét a már tőle megszokott módon sokkolta közönségét. Kissé őrült, ámde annál látványosabb fellépőruhákkal kedveskedett rajongóinak angliai turnéja során. Ezek közül az egyik egy szuperhős jelmez volt.Gaga szerelése a Disney Pixar Hihetetlen családjának szereplőire emlékeztet. A mesében látott ruhák nagyon hasonlítanak erre a fekete-piros testhez simuló overallra. A jelmez jól kihangsúlyozza az énekesnő alakját és intim testrészeit. A hatalmas PVC fejvédő pedig igazán veszedelmes kinézetet kölcsönöz az énekesnőnek.


De ez még nem minden! Ha jobban szemügyre vesszük a képet, akkor egy kis videokamerát is láthatunk az énekesnő jobb vállán.

Hogy mi célt szolgál? Arról fogalmunk sincs, de elképzelhető, hogy ezzel a kamerával örökítette volna meg azt a pillanatot, amikor megmenti a világot, ha éppen arra kerül a sor.  De sajnos nem így történt, ezért be kell érnünk egy újabb elképesztő kreációjával.


A bevállalós Lady Gaga egy olyan szerelésben lépett ki az utcára, amiben ismét lehetetlenség volt nem észrevenni. Egy hatalmas homárral a fején sétált be az egyik londoni étterembe.

A korántsem visszafogott hölgy ebben a műanyag ruhában vacsorázott. A ruha alatt nem viselt semmit, csupán néhány öntapadós ragasztószalaggal takarta el nőiességét. Ez a ruhaköltemény a Bad Romance videoklipjére emlékeztet minket, amiben hasonlóan futurisztikus és bizarr öltözetben láthattuk Gagát.  Ezek szerint nagyon megtetszett neki ez a stílus.Bármit is viseljen Lady Gaga, népszerűsége egyre csak nő és elképesztő megjelenésével nem csak minket kápráztat el, hanem a sztárvilágban is egyre több rajongóra tesz szert. Az egyik turnéállomáson Cheryl Cole, Kate Moss és Lily Allen is feltűnt az ámuló közönség között.

Ti is a rajongói vagytok?

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés