Betty Boop újra filmvásznon - Csábos pillák a Lancome-tól

A Lancome legújabb szempillaspiráljának bemutatása igazi hollywoodi produkció, minek létrejöttéért nem más állt a kamerák elé, mint Betty Boop, az ismert rajzfilmsztár, valamint a gyönyörű szupermodell, Daria Werbowy.

Joan Sfar rendező és stábja rendhagyó reklámfilmmel lepett meg bennünket. A ’30-as évek hollywoodi alkotásainak stílusjegyeit magán hordozó kisfilm felidézi és egyúttal újrafogalmazza mindazt, amit mostanság „glamour”-nak hívunk. Finom csillogás, sejtelmes ragyogás, fények, báj és kellem.

 


A filmek világából inspirálódott, egyedi, csillámló borítású Hypnose Star-ra keresztelt szempillaspirál bevezetéséhez a csábos tekintetű Daria Werbowyt kérték fel.

 


 

A reklámfilmben Daria és Betty, mint színész-kolléganők cseverésznek többek között arról, hogy minden sztárnak van egy titka, amitől egyedülállóan szép tud lenni.

A kacér és ragyogó pillantásokban bővelkedő jelenet sugallata szerint minden nő álma, a hosszú és sűrű pillák sora a szupersztárok kiváltsága, ugyanakkor mi is filmcsillagokká válhatunk, ha Betty Boop tanácsát megfogadjuk. Nos, mi kipróbáltuk és bevált! Sztárok ugyan nem leszünk egy szempillaspirál használatától sem, de egy tartós smink minőségi alapjaként használva megkaphatjuk tőle azt a bizonyos pluszt, amitől egyetlen kitartott magabiztos pillantásunk hatni fog a Másikra.

 

Valaska Rita

 

 


Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés