Beyonce a világ legszebb nője

Újabb trófeával gazdagodott Beyonce elismeréseinek a sora: 2012-ben ő nyerte el a világ legszebb nője címet a People magazin összesítésében.

Ezzel olyan szépségek felett uralkodhat a képzeletbeli szépségkirálynői trónról, mint Charlize Theon, Michelle William és Kate Middleton.

 

Mi repítette a lista élére? Szerinte az anyává válás boldogsága sugárzik róla, ezt díjazták a legszebb nő megválasztásakor. „Még sose éreztem magam olyan gyönyörűnek, mint most, hogy anya lettem.” –mondja.

A tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő januárban adott életet első gyermekének, Blue Ivy Carternek. Míg sok kismama a szülés után hosszú hónapokig (vagy talán sose) nyeri vissza korábbi alakját, addig Beyonce-n már nyoma sincs, hogy valaha is gyermeket várt. Sokan kritizálják is ezért, azt rebesgetik, hogy egészségtelen fogyókúrával szabadult meg a fölös kilóktól, és így sok anyukának rossz példát mutat. Bármi is legyen a titka, tény, hogy kirobbanóan jó formában van, és 2012-ben övé lett a világ legszebb nője cím a People szavazásán.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés