Beyonce szebb, mint valaha

A Knowles család legújabb kollekciójának arca ki más lehetne, mint világhírű csemetéjük, Beyonce. A House of Deréon nevet viselő márka nyári ruháinak lenyűgöző kampányfotói a napsütötte Görögországban készültek.

Már a Destiny’s Child idejében tudni lehetett, hogy a lányok nem költenek sokat stylistra, ugyanis a frontleány Beyonce édesanyja látja el a divattervezői és tanácsadói feladatokat. Tina Knowles napjainkban már nemcsak lányát öltözteti, hanem vele karöltve kollekciót tervez.


A House of Deréon elnevezés a család több generációjának összefonódását jelképezi. Deréon Beyonce nagymamája, az iránta érzett tiszteletből és szeretetből született a márkanév. 2004-ben jött ki az első kollekció, melyet  Oprah Winfrey showműsorában mutattak be.


Az eddigi  tervekhez mindhárom korosztály  -nagymama, anya, lány- fiatalsága ihletként szolgált. Így a negyvenes évek divatjától kezdve egészen napjaink trendjéig  sok minden helyett kapott a kollekcióban. Beyonce állítólag a tervezési folyamatokból is aktívan kiveszi a részét és az ötletek megvitatásakor is szeret jelen lenni.


A 2010-es nyári kollekciót leginkább a csodaszép reklámfotói miatt érdemes megemlíteni. Szikrázó napsütés, türkizkék tenger, fehér sziklák és persze Beyonce. Tény, szebb, mint eddig talán bármikor, de a sok photoshop már túl művé teszi. Ehhez az idilli környezethez egy kicsit több természetesség jobban illene.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés