Bizánci kincsek

Rachel Zoe a világ egyik leghíresebb stylistja. Az amerikai sztárocskáknak köszönhetően igen magasra jutott, és igen nagy figyelmet kapott. A ruhák mellett másik szenvedélye mindig is az ékszerek voltak. Tekintélyes gyűjteménye most arra inspirálta, hogy tervezésbe fogjon. Lássuk hát, hogy sikerült az első kollekció! Szezám tárulj!

   

 

Rachel Zoe kincses szigete idén augusztusban került fel a divat térképére. A különleges terület azonban nem a vén tengeri medvék célpontja lett. Alkotásai elsősorban a divat, sőt még inkább az ékszerek szerelmeseit, a módos, fiatal hölgyeményeket vonzzák.

 

 

 

Ugye ismeritek a mondást, miszerint ,,a kevesebb néha több”? Zoe kisasszonynál ennek pontosan az ellentéte igaz. Addig aggatja magára a fenséges ékeket, míg apró termete csak bírja. Ügyesen megválasztott ruhadarabjainak köszönhetően mégsem kelti a káosz hatását.

 

 

 

Szőke ötvösművészünk ezúttal nem tetőtől-talpig, csupán a fülünktől a csuklónkig szeretne minket feldíszíteni. Kollekciója nem különálló apróságokat tartalmaz, hanem jól végiggondolt, aprólékosan kimunkált és harmonikusan kombinálható remekműveket.

 

 

 

Csillogás és luxus - Zoe stílusát kezdettől fogva ezek jellemezték, így az ékszerkészítésben minden bizonnyal igazán önmagára talált. Szerénységnek és visszafogottságnak helye nincs, ezekben a kreációkban csakis a társaság királynői jelenhetnek meg.

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

TOP 5 ékszertrend »

Királylányok kincsestára »

Egy modern klasszikus »

A 24 karátos tetoválás »

Cicomázd magad úgy, mint egy sztár! »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés