Bolondozás a kifutón

Nagyon sok jó kollekciót láthattunk a ma befejeződő New York Fashion Weeken, ahol már az őszi/téli divatba nyertünk bepillantást. Választásom azért esett Betsey Johnson showjára, mert ez volt az egyik legeredetibb bemutató és remélem, hogy ez a színes ruha kavalkád mindenkinek megszépíti a napját ebben a borongós időben.


Mivel a tavaszi divathetek már az őszi és téli trendeket mutatják, ezért a kollekciók nagy többsége nem feltűnően színes. Az egyik üdítő kivétel Betsey Johnson bemutatója volt, amin rengeteg színes, és bohókás darabban vonultak fel a modellek.


Virágminták és fodrok, cowboy csizmák és földig érő boszorkány szoknyák a kifutó legfőbb szereplői. A modellek sem az átlagos merev nézéssel vonultak végig, mosolyogtak, kacérkodtak, látszott, hogy jól érzik magukat, ebben a megszokottól kissé eltérő közegben. Betsey Johnson sem a visszafogottan meghajlós típust hozta a show végén: egy csíkos pizsamaszerűségben cigánykerekezett végig a kifutón (1.kép).


A modellek között  ott volt Kelly Osborne, aki az elmúlt időszakban előnyére változott. Lefogyott, de szerencsére még így sem csontkollekció, a szőke rövid frizura a szolid sminkkel pedig kifejezetten jól áll neki. Bár a ruhák nagy többsége hordhatatlan, összességében egy kedves és vidám bemutatót láttunk, ami üde színfolt volt a néhol egyhangú kollekciók egymásutánjában. Azért pedig plusz pont jár, hogy Alexander McQueenről sem felejtett el megemlékezni a tervező.


 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés