Bonjour Mademosielles!

Bonjour Mademosielles! – akár Párizsban is érezhetik magukat azok, akik ellátogatnak a CROISETTE-be, a pesti Belváros legújabb luxusbutikjába. Az elegáns üzlet a Fashion Street-en található, ám a gyönyörűen felújított Le Méridien Hotel halljából is megközelíthető. Felirata messziről hirdeti, hogy a luxus mára majdnem elfeledett, pezsgő hangulata várja itt újra a látogatókat.

Varga Tímea és Zólyomi Zsolt valódi francia hangulatot varázsolt most megnyílt üzletébe.  A koncepciójuk lényege, hogy a szexi fehérneműket és a szenvedélyes parfümöket, a nőiesség e két intim fegyverét úgy szerették volna egy közös, franciás hangulatú, enteriőrben bemutatni, hogy a hozzánk hasonló „luxury addict“-ek az általunk személyesen kiválogatott, gyönyörű márka portfolión és termékmixen keresztül ismerhessék meg a legmagasabb szintű kényeztetés felemelő élményét.A Croisette-be belépve az isteni illat kavalkád hat az orrunkra, a tekintetünket pedig a gyönyörű és szexis La Perla fehérneműk vonzzák magukra. Azonban nem csak intim ruházat, más La Perla termékek is megtalálhatók a kínálatukban, mint szőrmék, nadrágok, kardigánok.Magyar embernek meglepő a kedvesség és hozzártés, ahogy az eladók fogadják a vásárlót. Itt sosem felesleges vagy untató egy kérdés, sőt, a tulajdonosok is alig várják, hogy tudásukat megoszthassák mással is, és stílus vagy ajándékozási tanácsokat adjanak. Előzetes bejelentkezésre Személyes Parfümtanácsadás és a La Perla fehérnemű styling kérhető.A parfümök és fehérneműk mellett még egy érdekesség található az üzletben, az illatgyertya. Otthonunkat is legigényesebb és legexkluzívabb kivitelezésű és minőségű illatokba öltöztethetjük. Itt kiemelném a Burberry – Prorsum Hayt, mely az angol rét nyári illata. Lenyűgöző a legújabb Annick Goutal parfüm is, a hajnali zápor illata egy festői fehér virágokkal teli japán kertben.
Külön érdekesség a parfüm és fehérnemű találkozása, a bugyi illatosító dobozka, mellyel legbecsesebb darabjainkat meghitt alkalomra készülve isteni illattal tölthetjük el.


Megéri betérni a Croisette-be, ha minőségi és luxus termékekre, és ezekhez méltó kiszolgálásra vágyunk.

Kapcsolódó cikkek:

Kate Moss, az új ázsiai szépség »
Káprázatos luxusmobil a Diortól »
Nagy ősz-téli ékszer mustra »
VIDEÓ!Furla-elegancia mesterfokon »
Már csak a forraltbor hiányzik! - Hermes 09/10 Ősz/Tél »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés