Boyfriend jeans

Viseld úgy a farmered, mint a pasid.

Amikor szerelmes vagy, mindent megosztasz a kedveseddel: a barátokat, az ételt, talán még a farmered is. Napjaink egyik legmenőbb irányzatát, a „boyfriend jeans”-t azok a farmerek inspirálták, amelyek úgy néznek ki, hogy akár a barátod is hordhatná őket. De csupán azért, mert akár az övé is lehetne, még nem kell feltétlenül kifosztanod a pasid ruhásszekrényét. 
 Scarlett Johansson  Dukai Regina
 Victroria Beckham

Katie Holmes, Victoria Beckham, Dukai Regina közismertek arról, hogy szívesen hordanak férfi farmert. Regina legutóbbi, Érezd című klipjében meg is mutatja, attól, hogy az általa viselt nadrágot férfiakra szabták még lehet szexisen viselni.
Legújabb filmjében, az igazi sztárparádét felvonultató, Nem kellesz eléggé – He’s just not that into you című romantikus vígjátékban, Scarlett Johansson a legfrissebb trendet követve szintén egy „boyfriend jeanst” vett fel, a legendás Levi’s ® 501-est.
Ha kényelmes és divatos farmert keresel, amiben még csinos is vagy, akkor számodra a fiús farmer a megoldás. Mielőtt azonban még elrohannál, hogy beszerezd az első fiús szabású farmered, olvasd el az alábbi néhány egyszerű szabályt arról, hogyan viseld.  Katie Holmes
 Katie Holmes


Hogyan hordjuk a „boyfriend jeans”-t? Most beavatunk a titokba.


- Hajtsd fel a farmered úgy, hogy az épp a bokádig érjen.
- A „boyfriend jeans”-t lent kell hordani a csípőn, így szinte mindenki felveheti, mert vékonyabbaknak és teltebbeknek egyaránt jól áll.
- Gondold át, hogy mit párosítasz a fiús farmereddel. Ahhoz, hogy a megjelenésed egyszerre legyen kényelmes, hétköznapi és mégis nőies, a legjobb, ha megmaradsz a szűk felsőknél és a nőies cipőknél.
-Ha úgy döntesz, hogy a fiús farmert férfias darabokkal párosítod, mint például egy kigombolt pamuting, gondoskodj arról, hogy megmutasd nőies vonásaidat, mondjuk, emeld ki a derekadat egy övvel, vegyél fel egy merész cipőt és egészítsd ki az egészet néhány vaskos karkötővel.

A Levi’s®-nél megtalálod a hozzád illő fiús farmert!

Termékkatalógus/Levi's

Kapcsolódó cikkek:

Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »
Műalkotás lett az 501-es farmernadrágból »
Laza, sportos, utcai, casual... »
Akarsz „boho” lenni?  »
Szükséged van egy „boyfriend” blézerre! »
Az elengedhetetlen ruhadarab »
Létezik az a farmer, ami neked is jól áll »

 

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés