Britney, a porondmester

Idomítja közönségét

Tegnapelőtt, New Orleansban indult világkörüli útjára Britney Spears „Circus” elnevezésű turnéja, bohócokkal, állatidomárokkal, artistákkal a színpadon, vagyis a porondon.

 


A jelmezeket a kanadai tervező ikerpár, Dean és Dan Caten, a Dsquared2 márka tervezői álmodták meg, akik a cirkuszi hangulatot a jelmezekben is megjelenítették.
Britney tipikus, piros cirkuszigazgató zakóban, aranysujtásokkal, tollas váll-lappal, és Swarovski kristályokkal díszített neccharisnyában, magas szárú, fekete csizmában robban be a színpadra, hogy vad nézőit félelmet nem ismerő bátorsággal idomítsa. Nem is tagadhatja szándékát, hiszen fekete ostorral érkezik, fején tigrisfejjel ékesített díszt visel, mintegy jelzésként, hogyan végzi, aki nem fogad szót neki. Zakója alatt fényes elemekkel, kövekkel kirakott fűzőt visel. A táncosokon szintén szűk fűzők, rövid sortok, izgalmas fejdíszek, pántok, kiegészítőként láncok, ostorok. Kicsit szadomazo cirkusz, ez kétségtelen...
A tervezők mindenesetre imádták a feladatot, és igyekeztek a cirkusszal kapcsolatos összes elképzelésüket a jelmezekbe sűríteni. „Nagy rajongói vagyunk Britney-nek, és már vártuk a lehetőséget, hogy egyszer vele dolgozhassunk – mondták. – Először klasszikus cirkuszban kezdtünk gondolkodni, de elvetettük, valami provokatívabbra vágytunk. A cirkusz világa tele van ellentmondással, csodával, angyalokkal és ördögökkel, tragédiával és vígjátékkal, képes a közönséget kizökkenteni a valóságból, és egy álomvilágba repíteni.”
Az ikerpár reméli, hogy Britney életében igazi sikernek számít majd a Circus-turné, s ezzel együtt nekik is elismerést hoz majd.

Kapcsolódó képgalériák:

britney

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés