Britney Spears, ahogy még sohasem láthattad

Britney Spears újra a topon! Két imádnivaló fia, a 4 éves Sean Preston és a 3 éves Jayden James is csatlakozott hozzá az ELLE magazin fotózásán. Az énekesnő szexis kisugárzásából mit sem veszített, de egy másik arcát is megmutatja az olvasóknak: az anyáét.

A popsztár, aki nemrég ünnepelte 28. születésnapját, élete két legfontosabb férfijával pózol a januári amerikai ELLE címlapján. Britney a képeken boldog és kiegyensúlyozott, hiszen a gyámsági pere is a végéhez ért, és őt tartják az elmúlt év egyik legnagyobb visszatérőjének. A sok botrány és rosszindulatú pletyka után, talán végre rendeződött az élete?Britney életében már a gyermekei töltik be a legfontosabb szerepet, saját bevallása szerint is ő elsősorban anya. Ezt illusztrálja az egyik fotó, melyen párnák közül kukucskál ki egy ágyból, egyik fia társaságában. A kép olyan érzetet kelt bennünk, mintha otthon, egy átlagos pihentető szombat délutánon készült volna.Egy másik képen a pophercegnő, miközben a konyhában süteményeket készít a fiával, egyszerre tud dögös és divatos lenni, melyhez, valljuk be, nagyban hozzájárulnak a fotózáson felhasznált Valentino és Christian Louboutin ruhadarabok is.


Britney újra elégedett és sikeres, és nem mellesleg fülig szerelmes: a menedzsere, Jason Trawick már a kezét is megkérte, és alig várják, hogy befejeződjön az énekesnő Circus turnéja, hogy végre összeházasodhassanak.Emellett a zenei életben is nem várt eredményeket tudhat magáénak: szinte a születésnapjával egy időben tudta meg, hogy Womanizer című dalát Grammy-díjra jelölték, legjobb könnyűzenei felvétel kategóriában. A díjért többek között Madonnával és Lady Gagával kell megküzdenie. Kíváncsian várjuk az eredményt!

Kapcsolódó cikkek:

Új őrület - UGG hótaposók a sztárok gardróbjaiban is! »
Christina Aguilera visszatér »
Britney Spears újra a csúcson? »
007 – sztárok titkos élete »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés