Britney Spears a divat ellensége

Nem nagyon ismerünk olyan sztárokat, akik annyiszor jelennek meg a nyilvánosság előtt rosszul öltözve, mint Britney Spears. A sztárok öltözködésüket és stílusuk kialakítását stylistokra bízzák, hogy mindig jól nézzenek ki. De mi van Britney Spears-el?

Nem elvárás a sztároktól, hogy hétköznap is a topon legyenek, és úgy lépjenek ki az utcára, mint ahogyan a magazinok címlapjain mutatkoznak. Azonban a stylistoknak gondoskodniuk kell a fellépéseken, rendezvényeken viselt ruhákról. Britneynél valahogy a stylist-választás nem a legjobban sikerült.Elnézzük neki azt, hogy a lesifotósok képein nem a legjobb formáját mutatja (hiszen tudunk magánéleti problémáiról), sőt azt is megértjük, hogy gyakran kimondottan lepukkant, de a stylistjától elvárnánk, hogy a fellépéseken és fontosabb eseményeken ne engedje akárhogy megjelenni. Néha olyan borzalmas összeállításokat láthatunk rajta, hogy azon gondolkodunk, vajon direkt öltöztetik-e ilyen rosszul.

 

Naomi Campbell mondta régen:”Egyszerre hívnak jól és rosszul öltözöttnek”.

Lehet, hogy Britney is erre a címre hajt, és szándékosan öltöztetik divatjamúltan a pophercegnőt?

Ami viszont ennél is furcsább, hogy a magazinokban a róla készült fotósorozatokon sem visel extra ruhadarabokat, koncertjei fellépő ruhái pedig meglepően előnytelenek.


Fölszedett pár kilót, ami nem is áll neki rosszul, de előnyösebb ruhákban azért valljuk be, még jobban mutatna. Választék pedig volna. Legutolsó, Circus című nagylemezének világkörüli turnéján, többnyire a Dsquared2 által tervezett fellépő ruhákat visel, amik elég botrányosan állnak neki.


Lassan annyira megszokjuk megjelenését, hogy az „annyira rossz, hogy már szinte jó” mondással illethetjük. Lehet, hogy ezzel mégis divatot teremt? Mit gondoltok? Sikkesnek számít rosszul öltözni?

Kapcsolódó cikkek:

Britney Spears, ahogy még sohasem láthattad »
Britney Spears újra a csúcson? »
Britney, a porondmester »
MAC Cosmetics DSquared² kollekció »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés