Britney Spears hétköznapi viselete

A popsztár a laza, egyszerű stílust részesíti előnyben, mikor nem a színpadra vagy vörös szőnyegre készül. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen Britney már anyuka, így alig van ideje a flancolásra. Viszont így is nagyon csinos és divatos! Nekünk tetszik.

Britney a hétköznapokban szeret egyszerűen, lazán öltözködni. Általában összefogja haját egy könnyed kontyba, felveszi trendi napszemüvegét és már kész is. A make-up-ot teljesen elhagyja, ami nem is meglepő, hiszen a munkája során nagyon erősen sminkelik. Egy nyilatkozatában elmondta, nagyon problémás a bőre, így mikor teheti, elkerüli az alapozók és púderek használatát.Nagy kedvence a farmer sort, amit rendszeresen visel. Általában egy színes, egyszerű felsővel. Nekünk a virágos, padlizsán blúza nagyon elnyerte a tetszésünket. Csajos és egyszerű. Mivel elég lenge, így nyáron kényelmes viselet. Ezzel minden bizonnyal Britney is tisztában van, hiszen több fényképén is viszont láttuk rajta. Talán egyik kedvenc darabja?Hidegebb napokon is a farmert részesíti előnyben Mr. Spears. Csizmával és egyszerű pulcsival párosítja. Britney lazasága még mindig a kedves szomszéd lány benyomását kelti, mint karrierje elején. Úgy tűnik, nem szeretne megvállni ettől az imidzstől.


Britney hétköznapi viselete véleményünk szerint sokkal csinosabb, mint ahogy néha a stylistok felöltöztetik a vörös szőnyegre. Láthattunk már rajta olyan darabokat, amik egyáltalán nem passzoltak hozzá. Viszont úgy tűnik, a fiatal anyuka sokkal jobban ért ahhoz, mi áll jól neki. Vannak hírességek, akik képtelenek csinosan öltözködni, ha utcára lépnek. Britneyél ez fordítva működik. Lehet, jobban járna, ha önmagának lenne a stylistja?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés