Britney Spears újra a csúcson?

Elkészült Britney Spears legújabb, 3 című dalához forgatott videoklipje. A kisfilm nem sokban különbözik ugyan az énekesnő korábbi videóinak stílusától, mégis rajongók milliói várták lélegzetvisszafojtva. Britney ugyanis még mindig tudja, hogyan kell jól menedzselnie magát.

Pár hete azzal került a lapokba Britney Spears, hogy miután nem is olyan régen szép kis botrányt kavart If You Seek Amy című számával - ami kiejtve pontosan úgy hangzik, mint az, hogy F.U.C.K. ME -, következő slágervárományos dala sem lesz egy egyszerű eset. A 3 című dal ugyanis - persze hasonlóan áthallásos módon - azt taglalja, hogy hármasban jobb csinálni, mint egyedül, vagy akár ketten. Hogy pontosan mit, azt mindenki hozzáképzelheti.

Mindezek után hamarosan az is kiderült, hogy a számhoz természetesen video is készül, majd a tegnapi premier előtti napokban az énekesnő azzal igyekezett még jobban felfokozni rajongói várakozását, hogy hivatalos weboldalán 5 másodperces részleteket kezdett el közzétenni a klipből.Tegnap aztán végül megtörtént a világpremier és a számhoz készült kisfilmet már bárki, teljes terjedelmében megnézheti. Mindezek mellett nem elhanyagolható, hogy az elmúlt években meglehetősen sok magánéleti és szakmai megpróbáltatást átvészelő Spears új dala - hasonlóan például a Womanizer című számához - rögtön a Billboard első helyén debütált, ami nem sokszor adódik meg még a legsikeresebb előadók életében sem.

Kapcsolódó cikkek:

Britney, a porondmester »
Britney és a Candie's »
Egy szexszimbólum reinkarnációi »
Madonna vs. Lady Gaga »
Back to school! »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés