Burberry-nap New Yorkban

Míg, mi itthon maradunk a hagyományos ünnepeknél, mint a Pünkösd, addig New York polgármestere új ünnepnapot vezetett be. Május 28-a ezentúl hivatalosan is a Burberry napja New Yorkban.


 Pillanatkép a Burberry-partyról

És hogy miért pont egy angol divatházat ünnepelnek Amerikában? A Burberry - mely a New York-i divatvilág egyik legsikeresebb márkája- most költözött át új amerikai központjába, a Madison Avenue 444. szám alá, mely New York egyik legimponzásabb épülete. Christopher Bailey Angela Ahrendts-cel  ... és Orlando Bloommal

És ha már ünnep, akkor megadták a módját: a party azzal kezdődött, hogy egy látványos visszaszámlás után először gyúltak fel a Burberry lámpái a sugárúton. Majd az illusztris vendégsereg a Palace Hotelbe vonult át bulizni, ahol Alexa Cheng volt a dj, de a brit fiúbanda, a One Night Only is fellépett. Alexa Cheng, modell és dj
 A One Night Only fellépése

A vendégek között volt Orlando Bloom, Claire Danes, Hugo Dancy, Rose McGowan, Carla Gugino, Lily Donaldson és Helena Christensen.
 Rose McGowan  Claire Danes
Justin Long

De feltűnt a Gossip Girl két sztárja, Blake Lively és Penn Badgley is. Blake Lively  Penn Badgley

Angela Ahrendts, a Burberry vezérigazgatója így nyilatkozott: 
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Burberry logó egy ilyen jelentős New York-i épületen látható ezentúl. Még inkább izgalmas, hogy ebbe az épületbe költöztettük az amerikai központunkat. Ez a lépés megerősíti amerikai és New York-i pozíciónkat.
 Helena Christensen  Lily Donaldson  Carla Gugino

Christopher Bailey, a márka kreatív vezetője még hozzátette, hogy "Ez az esemény egy új fejezetet nyit a Burberry gazdag történelmében. Az új központ megjelenése tükrözi a londoni főhadiszállásét, így az amerikai közönségnek is közvetíti a márka modern üzenetét, mely a múlt és jövő között teremt egyensúlyt." 
Szakmai katalógus/Modellek/Lily Donaldson

Kapcsolódó cikkek:
A brit kortársesszencia »
Annyira brit... »
A MET legrosszabbjai »
Topmodell mamák 1. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés