Catfight! Gaga és Beyoncé egymásnak ugrott

Alig néhány hónappal ezelőtt még a legnagyobb barátságban voltak egymással, legalábbis a jól sikerült közös produkció, a Telephone nem árulkodott semmi olyasmiről, mely ennek ellenkezőjét bizonyítaná. Most azonban Beyoncé kifakadt, nemtetszésének pedig azonnal hangot is adott barátai körében. Mint kiderült, nem kellett volna, ugyanis besúgó volt köztük.

Hiába a közös zene és az azzal elért mérhetetlen siker, Beyoncé nem fogja vissza magát, mikor Gagáról van szó. A 29 éves énekesnőnél Gaga februári akciója verte ki a biztosítékot, amit – rendkívül óvatlanul – társaságban is szóvá tett, így lesújtó kritikája azonnal nyilvánosságra is került. Nem hisszük, hogy létezik olyan ember, aki ne hallott volna a Grammy Gálán előadott kis performance-ról, de ha mégis akad köztetek ilyen, itt lehet megnézni a tojásból kikelő Gaga nagybelépőjét.

 

Mit már mondtuk, nem hisszük, hogy van bárki is, aki ne hallott volna a tojásos belépőről, talán éppen ez lehet a baja Beyoncénak, aki emiatt riválisát önző és egocentrikus alaknak nevezte. Véleménye szerint a művészember tehetségével tűnjön ki, ne pedig a sok dumával és feltűnősködéssel.

 

Persze a furcsa divatot teremtő szörnymama sem hagyta mindezt szó nélkül, bár meglehetősen szűkszavúan válaszolt a médiának kiszivárogtatott véleményre. A nyilvánosság előtt csupán annyit mondott az ügyről: „csak egy újabb féltékeny gyűlölő”, ám egy szintén csak jót akaró belső informátor szerint az énekesnőt megviselte pályatársa negatív kritikája, nem számított rá, mivel barátjának tartja. Éppen ezért már alig várja, hogy összefussanak és személyesen beszélhessék meg az ügyet.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés