Celeb életre kelt Disney karakterek

A Disney a világ egyik leghíresebb mesebirodalma. A több mint 70 év alatt, mióta a Hófehérke és a hét törpe debütált a filmvásznakon, Disney 53 mesés kalandot vitt vászonra a gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére.

Alig telt el néhány évtized és az első Disneyland is megnyitotta kapuit, hogy a tömegek családostul élvezhessék a vidámparkkal egybekombinált mesebirodalom nyújtotta élvezeteket. A mesékben megismert hercegnők, hercegek, gonosz boszorkák, kicsit béna, de egyébként szeretnivaló segítőtársaik pedig generációk kedvenceivé váltak. A Disney rajzfilmek és mesék úgymond generációkon keresztül öröklődtek a családokon belül, így nem is csoda, hogy mind a mai napig a felnőtteket is inspirálja ez a mesevilág és szívesen merülnek el ebben a gyermeki világban.

 

Így nem is volt akkora csoda 2008-ban, mikor a Disney felkért több hírességet is, hogy bújjanak egy-egy ismert Disney karakter bőrébe és ők azonnal igent mondtak. David Beckham, Whoopi Goldberg, Jessica Biel, Scarlett Johansson, Tina Fey, Rachel Weisz, Beyoncé, Jennifer Lopez stb. álltak a világ egyik leghíresebb celeb fotósának kamerája elé, hogy a Disney számára egy reklámkampányt készítsenek el.

Annie Leibovitz képei számtalan hírességet örökítettek meg olyan magazinok számára, mint a Rolling Stone, a Vanity Fair vagy a Vogue. A fotóst a Disney 2008-ban felkérte, hogy legyen a “Milliónyi Álom Éve” kampány fotósa, melyben közismert celebek személyesítettek meg néhány Disney karaktert. Most közel három évvel később a kampány új állomásához érkezett.

 

 

A “Let the memories begin” (Áradjanak az emlékek – a szerk.) nevet viselő új sorozatot szintén Leibovitz fotózta, de ezúttal egy teljesen új hollywoodi gárdával. A sorozat, melyből most még csak három ízelítőt tudunk mutatni, a Szépség és a Szörnyeteg, a Hófehérke és a Kis hableány egyes karaktereit formázta meg ismét.

A Szépség és a Szörnyeteg - Penélope Cruz és Jeff Bridges

Ha minket kérdeztek, talán egy kicsit fiatalabb szörnyet választottunk volna, mint az Oscar-díjas Jeff Bridges, de a színészpáros a kép címének tökéletesen megfelel. Ráadásul, mint tudjuk a történetből, a külső szépségnél jóval fontosabb az, ami belül van.

Hófehérke - Olivia Wilde és Alec Baldwin

A rajzfilmklasszikus, mely hamarosan élőszereplős feldolgozást is fog kapni, most a Gonosz Mostoha és a tükör szellemét kapta lencsevégre. A szép Oliviának ezúttal hálátlan egy karaktert kellett megformálnia. Mégis, Alec Baldwinnal a tükör másik oldalán egészen jó párost alkotnak. 2008-ban Hófehérke karaktere már kapott egy celeb megtestesítőt Rachel Weisz személyében

 

 

Kis hableány - Queen Latifah

A Julianne Moore által megszemélyesített Ariel után most újabb boszorkát kapott lencsevégre Leibovitz. Ursula szerepében Queen Latifah uralta a tengereket.

Nektek ki volt a kedvenc Disney karakteretek és miért?
Forrás: donnalight.hu

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés