Chanel

A bohém fantázia Sminktrend 2009 tavasz


A Bohemian Fantasy elnevezésű kollekciót semleges földszínek jellemzik, egzotikus jegyekkel, rózsaszínek, bézsek, lilák és bronzok. Az inspiráció természetesen a Chanel kifutókról jön, a hippi és kicsit cigányos ruhákhoz festett füstös szemekre és az élénk szájakra emlékezve.
A Chanel általában keveset kockáztat, ha sminkről van szó. Nem lép ki a normális, decens vonalból, ez a kollekció azonban nagyon attraktív és van egy termék, a Satin Lip Color Compact, amely különösen figyelemre méltó. Egy szájfénypalettáról van szó amelynek darabjai a híres C betűket rajzolják meg.
A négyes kiszerelésű szemhéjfesték nagyon diszkrét és visszafogott, a kollekció színeiből épül fel, valamint kiadtak hat új tónust a Rouge Hydrabase sorozatból, a natúrtól egészen a vörösig, a rózsaszíneken át. Felhívom a figyelmet a Beige Desire színre!
Két új körömlakk szín, az egyik kék, amelyet Vendetta névre kereszteltek, a másik egy bézses rózsaszín. Újdonság még egy pír, a Brun, barnás árnyalatban, amely tökéletes az arccsont kiemelésére és két szájfény, a Levres Scintillantes, amely valószínűleg az egyik legjobb a piacon.

Kapcsolódó cikkek:

Az illatom én vagyok »
Majdnem tökéletes »
A világ legdrágább táskái »
Top 10 Nemzetközi topmodellek »
Jerry Hall és a Chanel »
Sonia Rykiel 40. évfordulója »
Kik ülnek az első sorban a divatbemutatókon? »
Fut még a szekér? 2.rész »
Hol vásárolnak a gazdagok? 1. rész »
Hol vásárolnak a gazdagok? 4. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés