Chanel Iman

A mindössze 19 éves szupermodell egzotikus külsejét afro-amerikai és koreai szüleinek köszönheti. Chanel Atlantában nőtt fel, és már gyerekkora óta modell szeretett volna lenni.
2006-ban jelentkezett a Ford ügynökség modellversenyére, a Supermodel of the World-re. Itt harmadik helyezést ért el, és az ügynökség nyomban leszerződtette és beköltöztette egyik New York-is apartmanjába.
Még ugyanabban az évben, az őszi-téli szezonban lépett először kifutóra. 3.1 Phillip Lim, DKNY, Nicole Miller divatbemutatóin szerepelt először.
A következő évben, a tavaszi-nyári szezonban már olyan topmárkák kifutóin láthattuk, mint Alessandro Dell'Acqua, Alexander McQueen, Anna Sui, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Kenzo, Marc Jacobs, Stella McCartney és Valentino.

Karrierje megállíthatatlanul ívelt fölfelé. Christian Dior, Christian Lacroix, Giambattista Valli, Hermès, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Louis Vuitton, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Yves Saint Laurent és Zac Posen kreációiban is végig vonult már a világ leghíresebb kifutóin.
Szerepelt az amerikai Vogue 2007-es „Az új topmodellek” címlapján, de emellett láthattuk a koreai Vogue, a Teen Vogue és a Time címlapjain is.
A Barney's New York, a Bottega Veneta, a DKNY, a D&G, a GAP, a Ralph Lauren és a Benetton reklámkampányaiban is láthattuk.Szakmai katalógus/Modellek/Chanel Iman

Kapcsolódó cikkek:
A MET legjobbjai »
Sasha Pivovarova »
És a MET gála legjobbjai... »
Topmodellek ruhái a Metropolitan Costume Institute gálán »
Klónozott modellek 1. »
Top 10 Nemzetközi topmodellek »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés