Chanel és Claudia Schiffer 2010-es tavaszi kampánya

„Fel torreádor, győzd le a bikát!” – énekelhetnék a híres dalt, mikor meglátjuk a 2010-es tavaszi Chanel kampány első képeit. Claudia Schiffer félredobva német szokásait, matador kalapot ragadott és tangóra invitálta Baptiste Giabiconi francia modellt. Ráadásul nem egyedül. Idén sem kell Lagerfeld szívszerelmét és múzsáját mellőznünk, Freja Beha Erichsen is szerepel a képsorozatokon.

Ugyan, még csak pár fénykép látott napvilágot a tavaszi Chanel kampányból, de mi már most tudjuk, Lagerfeld hozzáértő keze ezúttal sem remegett meg. Tervezett, és nem is akár mit! A ruhák gyönyörűek, a modellek kifogástalanok, a képek mesébe illőek. Állítjuk, a Chanel divatház tökéletes év elé néz.

A fényképek Buenos Aires-ben készültek. Maga Lagerfeld is köreműködött a felvételek elkészítésében, hiszen egyik kedvenc időtöltése a tervezés mellett a fotózás, ráadásul jóindulatú pletykák szerint nem is rosszul kattogtat a mester.Claudia Schiffernek 2008-ban már volt egy közös kampánya a híres francia divatházzal. Mivel akkor is hatalmas sikert aratott a német topmodell, Heidi Mount lecserélve idén újra rá esett a választás. Úgy tűnik, Lagerfeld még mindig elsőszámú kedvencei között tartja Schiffert.

Claudia egyébként nem kis visszatéréssel rukkolt elő eddig. Arcát, és enyhén meztelen testét adta a Dolce&Gabbana legújabb parfüméhez Eva Herzigova és Naomi Campbell közreműködésével. Szerepelt az i-D magazin 2009-es novemberi számában, megint csak ruha nélkül. Kérdés, milyen meglepetések várnak még ránk a modelltől?

 

Szerinted szépek Claudia Schiffer legújabb fotói?

Kapcsolódó cikkek:

Természetes reklámkampányok »
Bárcsak Ilyen egyszerű lenne Chanelhez jutni! VIDEÓ! »
Megint egy Coco Chanel film! Egy szerelem története »
VIDEÓ! Visszatértek a szupermodellek! »
Tényleg visszatér a csúcsos melltartó? »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés