Chanel-tetkó: a legújabb sikk

Karl Lagerfeld megint kitalált valami igazán izgalmasat és különlegeset. Legújabb ötlete nem más, mint a gyerekkorunkból jól ismert lemosható tetoválás átdolgozott változata. Így most már a bőrünkön is viselhetjük a Chanel-logót!

Talán az idei tavasz nagy slágere lehet az igazival szinte tökéletesen megegyező lemosható tetoválás. Ez így önmagában valószínüleg elég kevés lenne ahhoz, hogy a legújabb őrületté váljon. Ha azonban hozzátesszük Karl Lagerfeld nevét és a Chanel-logót, máris sikergyanús a dolog.

A tetoválásokat a már híressé vált pajta díszletű divat shown láthattuk először, de valószínüleg még nem utoljára. Bár ez a bemutató annyi szokatlan elemet vonultatott fel, hogy nem csoda, ha ezek az apró díszek már fel sem tűntek elsőre.


A tervező elsősorban a női combokra tervezte ezt az újfajta ékszert, de a kevésbé bátrak viselhetik a csukójukon karkötőként. Az egymásba kapcsolódó láncszemekhez illeszkedik a márka emblémája, virág motívumokkal díszítve.


Elkészítése nem igényel túl sok időt vagy kézügyességet. Egy kis vízzel tisztítsd meg a matricázni szánt bőrfelületet, majd nyomd rá a kiválalasztott mintát. Pár napig fenn marad, ha viszont már mállani kezd, inkább mosd le az egészet, mert a félig kopott tetkó bizony nem túl esztétikus. Annak, aki ellenállhatatlan vágyat érez beszerezni egy ilyet, még egy kicsit várnia kell, mert csak március 1.-től kapható a Chanel üzletekben.kép6

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés