Charlize Theron cipőket tervez

A dél-afrikai születésű sztár környezetbarát cipőkből álló kollekciót tervezett a világszerte ismert TOMS Shoes közreműködésével. A terv duplán is jótékony célt szolgál: az eladásokból befolyt pénz a színésznő alapítványát, a Charlize Theron Africa Outreach Projectet illeti, ráadásul 10000 pár cipőt osztanak szét a dél-afrikai rászoruló fiatalok között.

A sztároktól már megszokhattuk, hogy nem csak a divatban mutatnak nekünk jó példát, de jótékony akcióikkal is az élen járnak. Míg Giselle Bundchen topmodell az Ipanema flip-flopok arcaként védelmezi az esőerdőket és a brazil vízkészletek megőrzését, Charlize Theron is szülőföldje, Dél-Afrika fejlesztésért szállt be a divatiparba.A színésznő mindig szívén viselte Afrika sorsát. Alapítványát is többek között azért hozta létre, hogy segítse a Dél-Afrikában élő középiskolásokat jobb egészségügyi és szociális körülményekhez jutni. A színésznőtől nem szokatlan, hogy nem csak megtervezte a vászoncipőket, de KwaZulu-Natal tartományban személyesen fogja népszerűsíteni is őket.A férfiak és nők számára egyaránt tervezett lábbelik mindegyikén megtalálható a baobab, vagy közismertebb nevén majomkenyérfa. Nem is lehetett volna találóbb díszítést találni, ugyanis a világ egyik legnagyobb fáját Afrikában életfa szimbólumként ismerik, mert szinte minden része felhasználható a gyógyításban.


Charlize nagyon örül terve megvalósulásának, a TOMS-szal való együttműködésről is szuperlatívuszokban nyilatkozott: "Hihetetlen, hogy a TOMS Shoes-zal dolgozhattam együtt. Én és az alapítványom végtelenül hálásak vagyunk a nagylelkű adományukért, és a segítségért, amit nyújtottak a terv megvalósításában."


Egy pár környezetbarát cipő ára 54 dollár, azaz megközelítőleg 10500 forint, és kizárólag a TOMS Shoes hivatalos honlapján lehet megrendelni. Ki tudja, lehet, hogy Giselle papucsai után Charlize cipői fognak divatot teremteni?

Kapcsolódó cikkek:

Fújd magadra Beckhaméket vagy Kate Mosst! »
Christian Twilight Serratos is beállt a sorba, levetkőzött! »
Segíts a Guccival! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés