Cheryl Cole stílusa - 3 words

Cheryl Cole, a Girls aloud nevű brit lánycsapat egyik oszlopos tagja, szólóalbummal lepte meg a rajongókat, 3 Words címmel.

Cheryl, az X Factor című brit tehetségkutató műsor zsűritagjaként mutatkozott először a csapat többi tagja nélkül, s úgy tűnik, jól érzi magát egyedül. Annyira jól, hogy szólóalbumot jelentetett meg, amit nem kis siker követett. Olyan neves előadókkal és producerekkel dolgozott együtt, mint például a Black Eyed Peas frontembere, Will I. Am. A lemezen található dalok nagyon fülbemászóak. Bárkinek ajánlani tudom, aki üde, újszerű hangzásra vágyik, nem csak Girls aloud rajongóknak!Zenéje mellett a stílusa sem elhanyagolható. A tehetségkutató műsort figyelemmel követve, hétről hétre szerettünk bele elragadó személyiségébe, és csodálhattuk meg a ruhakölteményeket, amiket ez alatt viselt. Olyan neves tervezők kreációiban jelent meg, mint Philip Lim, Tibi, Alexander McQueen, Metthew Williamson, Versace, David Koma, vagy Richard Nicholl.Videoklipjeiben sem marad el a várt divatos ruha-felhozatal, a designer-ek legújabb kollekcióiból láthatunk válogatást. A Fight for this love című videóban láthatunk felsőket Alexander McQueen-től, Alexander Wang-tól, military stílusú zakót Balmain-tól, csipke body-t Julien MacDonald-tól, és párducmintás melegítőnadrágot Ashish-tól.

Második és egyben legújabb klipjében pedig egy 2010-es Sass & Bide szerelésben tündököl, és győz meg minket arról, hogy ő mindig naprakész.


Mit tartogathat még számunkra ez a gyönyörű és profi előadóművész? Érdemes lesz rá odafigyelni mindenkinek - a L’oreal már meg is tette -, akit egy kicsit is érdekel a divat, mert új ikon született. Mi máris imádjuk!

Kapcsolódó cikkek:

Matthew Williamson – 2010 Resort Collection »
Hihetetlen, de nők aliennek akarnak öltözni! »
Glam Rock, Gisele Bündchen és a 80-as évek  »
100 éves a L'oréal »
New York Fashion Week 2010 tavaszi kedvencek: Alexander Wang »
 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés