Chocolate Fashion - ötvözzük a két legjobb dolgot

Sokan nem tudnak ellenállni a csokoládénak, szinte mindig van egy meggyőző érvünk, hogy leküzdjük az akaratunk, ami nemet mond egy szelet tortának, vagy egy bonbonnak. Mi a helyzet, ha ezt a nyalánkságot egy divatbemutató keretein belül látjuk viszont?

Séfek és ruhatervezők együttműködése során jött létre ez a nem hétköznapi divatbemutató, akik a világ több pontjáról érkeztek. Ennél édesebbet évkezdést nehéz elképzelni.


Ez a fajta művészet már 15 éves múltra tekint vissza, és a világ több pontján képviseltette magát, mint New York, Tokyo, Moszkva. Idén először rendezték meg Shanghai-ban.
Chocolate fashion show nevet viselő divatbemutatón megbizonyosodhat az ember arról, ha a modellekre néz ez nem csupán csokoládé, ez maga a művészet. Szerencsére a reflektorfény nem olvasztotta meg a kollekciót, ennek ellenére száz százalékban ehető csokoládéból készültek.Az ok amivel magyarázzák a csokoládé és a divat egyesülését nem más mit, mindenki számára hozzáférhető. Igen, ilyen egyszerű a válasz, ezzel egyetérthetünk.
A modellek nem csupán csokoládéruhákat, szoknyákat és ingeket viseltek, a kiegészítőkre is komoly hangsúlyt fektettek. Több szemrevaló táska és cipő is megjelent a kifutón, de a kalapok és a legyező egyaránt bámulatosra sikeredtek.
Szerintem bámulatosra sikeredett a bemutató, a képek magukért beszélnek. Neked elnyerte a tetszésedet?

Kapcsolódó cikkek:

Extrém, ehető kalapköltemények egyenesen Tokióból »
Csokit, vagy megviccellek! »
Sugar!Shop: Az ehető divat »
Csokoládé a bőrödre »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés