Christensen győzelme - Helena Christensen a Triumph-nak tervezett

Ki tudhatná jobban, hogy milyen a szexi, mint egy szupermodell? Helena Christensen karrierje során nagy tapasztalatot szerzett e téren, és tudását most a Triumph-nál kamatoztatja. Tizennyolcas karikával fel! Lássuk a kollekciót!

Helena Christensen tavaly már együtt dolgozott a Triumph-fal, s ezalatt olyannyira meggyőzte a márkát, hogy készek voltak a folytatásra. Az év eltelt, de Christensen maradt. A fehérneműkirály lehetőséget adott neki, hogy ne csak modellként, hanem tervezőként is kipróbálhassa magát. Helena életében ez mérföldkőnek számít, hiszen első alkalommal közelíti meg a divatot a másik oldalról, a kifutó helyett a kulisszák mögül.
   

A luxuskollekció nem a szokásos módon készült. Sok hasonló kooperációval ellentétben itt valóban Helena találta ki a koncepciót. Természetesen a munka folyamán egy profi csapat állt mögötte, aki segített neki abban, hogyan hozza harmóniába a képzeletet a valósággal. A Triumph mindig is a minőség és a stílus, a tradíció és a divat ötvözetéről volt híres. A modell mindezt figyelembe véve alkotott.

   

Hálószoba-szettjével kivételesen nem a férfiakat akarja elcsábítani, hanem a női szíveket szeretné megdobogtatni. Erre háromféle módszere van. A ,,Poetica” nevű csoport körébe a sejtelmesen szexi, Swarovski kristályokkal díszített csipkealsóneműk tartoznak, a ,,Ballerina” a 70-es évek hangulatát megragadó, extranőies stílust képviseli, míg a ,,Dahlia”, szintén csipkecsodákon át a romantika világába kalauzol el minket.
   

A nem mellesleg nagy fehérneműgyűjtő hírében álló modellt a munka során elsősorban a divatszakmában eltöltött hosszú évek inspirálták. Modellként és persze nőként mindent beleadott, hogy olyan esztétikus darabokat hozzon létre, melyek kontúrkövető, finom vonalaikkal még jobban kiemelik a női test szépségét. Saját kampánya arcaként a vintage összeállításokban egy ódon házikóban pózolt.

   

Lehet tehát készíteni a karácsonyi kívánságlistát, hiszen a kollekció januártól lesz kapható a Triumph üzleteiben. A fehérnemű egy igazi ,,kettő az egyben” ajándék, amivel egyszerre lephetjük meg párunkat és önmagunkat. Ezzel pedig mindenki jól jár.

 

Oláh Dóri

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés